16 / 05 / 2024

Real Marketler

Real Marketler

Metro Properties, Metro Group’un tüm gayrimenkul yönetiminin sorumluluğunu tek bir çatı altında topladı

Ahmet Edip Global Real Estate Institute yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı.Toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Balıkesir 7. Global Real Estate Institute toplantısına katıldı!

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'daki 7. Global Real Estate Institute ( GRİ ) yatırım toplantısına katıldı.

GYODER-Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliğiyle hayata geçirilen "MBA in Real Estate" programı 2015 Güz Dönemi kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2015 olarak belirlendi.

Real marketleri İzmir ve Eskişehir'de açılacak!

Alman Metro Group’tan ‘Real’ marketlerini satın alan Beğendik grubu, 12 hipermarket ile faaliyet gösteren zinciri, Türkiye pazarına girdiği 1997 yılından beri ilk kez kâra geçirdi.

Timsah Arena'nın açılışına Real Madrid gelecek!

BURSA Büyükşehir Belediyesince inşası sürdürülen yeni stadyumun açılış maçına davet edilen dünyaca ünlü İspanyol kulübü Real Madrid'in, bu teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi..

22. European Real Estate Society Konferansı 24-27 Haziran'da!

Gayrimenkul alanında akademisyen ve sektör temsilcilerini bir araya getiren European Real Estate Society 22. Uluslararası Konferansı 24-27 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde düzenlenecek.

Zen Gündoğan'ın satışını Arthur ile Miller Real Estate yapıyor!

Toplam 6 bin 400 m2’lik arazi üzerinde konumlanan, 12 lüks villalık butik proje Zen Gündoğan’ın satış ve pazarlaması, Arthur&Miller Real Estate Bodrum ofisi tarafından gerçekleştiriliyor.

Alışveriş marketler zinciri GENPA'dan iflas kararı!

FİNANSAL sorun nedeniyle kayyuma devredilen Antalya'nın alışveriş marketler zinciri GENPA (Genyapı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi AŞ) hakkında iflas kararı verildi.

Real Madrid'in stadının adı değişiyor!

Real Madrid'in efsanevi stadı Santiago Bernabeu Stadı'nın ismi değişiyor. Eflatun-beyazlı yönetimin, Arap ortaklarıyla yaptığı sponsorluk anlaşmasına göre, stadın adı bundan böyle Abu Dabi Bernabeu olacak.

Mazaya Real Estate Turkey Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazaya Real Estate Turkey Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, İbrahim A I N Alsoqabi, Rashid Y Y A Alnafisi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Büyükçekmece Real Hipermarket Binası değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan İstanbul Büyükçekmece Real Hipermarket Binasına ait Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan rapor...

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate programı son başvuru tarihi 30 Ocak!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" programı kayıtları bahar döneminde de devam ediyor.

Arthur & Miller Real Estate'ten Ankaralı girişimcilere fırsat!

ARTHUR & Miller Real Estate, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen Ankaralı girişimci adaylarına fırsat sunuyor...

Real Marketler Haberi

Real Marketler

Metro Properties CEO’su Thomas Ziegler, “En başta Metro Cash & Carry olmak üzere, Metro Group’un satış kanalları için tek kaynaktan eksiksiz bir gayrimenkul hizmetleri yelpazesi sunuyoruz ve ülke/bölgelerde onların yerel ortakları olarak hareket ediyoruz” dedi.


Çin, Rusya ve Hindistan’a ek olarak, Türkiye’nin Metro Group’un en önemli stratejik genişleme noktalarından biri olduğunu ifade eden Ziegler, “Şu anda satış kanalları Metro Cash & Carry, Real, MediaMarkt ve Saturn ile Türkiye’de 61 mağazaya sahip. Hızla artmakta olan kişi başına düşen milli gelir ve ülkenin genç ve iyi eğitimli nüfusu, uluslararası perakende şirketleri için birçok fırsat sunuyor” diye konuştu. Metro Properties Türkiye Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Boyvadaoğlu da Türkiye pazarı ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Dinamik büyüme oranları ve sayıları...