09 / 05 / 2024

Real Merter basın toplantısı ne zaman

Real Merter basın toplantısı ne zaman

Oliv Yapı A.Ş. ve Vizyon Art Yapı tarafından gerçekleştirilecek RealMerter projesinin basın lansmanı 24 Kasım 2015 Salı günü düzenlenecek.

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

 TAGO Architects tasarımı Real Merter tamamlandı!

TAGO Architects tasarımıyla İstanbul, Merter’de hayata geçirilen, ticaret hayatı ile konut yerleşimini özgün bir tasarımla karma kullanıma dönüştüren Real Merter tamamlandı. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 25 Nisan'da!

Real Group imzasıyla hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanının iptal edildiği açıklanmıştı. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı iptal edildi!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde  19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanı iptal edildi. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 19 Nisan'da!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan'da gerçekleştirilecek olan basın lansmanı ile ön satışlar başlayacak. 

Real Merter fiyat listesi 2018!

Real Merter fiyat listesi 2018 metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı Ortaklığı imzasını taşıyan proje üç blokta 248 konut ve 155 mağazadan oluşuyor. 

Real Merter tekstilcileri tek çatı altında topluyor!

Merter'de dağınık yerlerde bulunan tekstil toplantıcıları, Real Merter projesiyle tek çatı altında toplanıyor. AVM'nin içinde 155 mağaza bulunuyor.

Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlıyor!

“Toptan Tekstil AVM” anlayışıyla tekstil dünyasının yeni cazibe merkezi olmaya aday Real Merter'de dairelerin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Real Merter Evleri'nde 120 aya varan vade seçenekleriyle!

Bulunduğu lokasyon ile dikkat çeken Real Merter yaşamın Nisan 2017'de başlaması öngörülüyor. Projede 0,42 ’den başlayan oranlarla ev sahibi olunabiliyor..

Real Merter'de her açıdan çok kar edeceksiniz!

Şehrin merkezine nefes aldıran yaşam alanları ve modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanan mühendislik anlayışıyla Real Merter, karlı bir yatırım olmanın çok ötesinde, bir prestij projesi olarak ön plana çıkıyor..

Real Merter'de 0 peşinatlı kampanya!

155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanının yanında, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 dairenin de yer aldığı Real Merter'de peşinatsız ödemeler yapılıyor..

Güngören Real Merter'de 120 ay vadeyle!

Güngören Real Merter'den daire veya dükkan alanlar yüzde 0.70 faiz oranını kullanabiliyor. Projede bağımsız bölümlerin teslimine 2017 başında başlanacak..

Real Merter'de hayat 2017'de başlıyor!

Tekstil dünyasının merkezi Merter’de hayata geçirilen Real Merter projesinde 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün..

Real Merter basın toplantısı ne zaman Haberi

Real Merter basın toplantısı ne zaman

Türkiye'nin ilk "Toptan Tekstil Alışveriş Merkezi" ve aynı zamanda bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesi olan RealMerter, şık konutları, sosyal yaşam alanları, toptan tekstil dünyasına getireceği kolaylıkları, prestiji ve lokasyonuyla "her açıdan çok karlı" bir proje olacak. Oliv Yapı A.Ş. ve Vizyon Art Yapı tarafından gerçekleştirilecek projenin basın lansmanı 24 Kasım 2015 Salı günü...