26 / 07 / 2024

Real Türkiye Hacı Duran Beğendik

Real Türkiye Hacı Duran Beğendik

Real Türkiye'nin Beğendik'e satışının tüm 12 mağazayı ve Genel Müdürlüğü kapsadığı belirtilerek, "Bu gelişme ile Real, tamamen Almanya'daki operasyonunun başarılı bir şekilde gelişmesine odaklanacaktır" ifadesi kullanıldı...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Türkiye’nin en çok konut satışı yapan şirketi MESA oldu!

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından yapılan Real Estate Stars 2018 Ödülleri kapsamında MESA “2017 Yılında Türkiye’nin (Adet Bazında) En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri” kategorisinde 1. oldu.         

NEF Türkiye'de sektörde en çok satış yapan firma oldu!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Real Estate Stars Ödülleri sahiplerini buldu. NEF Türkiye'de sektörde en çok satış yapan firma seçildi.

Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri ödüllerinden ikisi Dağ Mühendislik'e!

Bu yıl ikinci kez verilen  “Türkiye’nin  Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödüllerinden ikisi Dağ Mühendislik’e gitti. 

Türkiye'de en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirket!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Daikin'in ana sponsorluğunda "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödül töreni bugün gerçekleştirildi. 

Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri belli oldu!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Daikin'in ana sponsorluğunda "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödül töreni gerçekleştirildi. Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri belli oldu.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Berlin yolcusu!

ABD merkezli ERA Real Estate’in, 1.100’den fazla ERA ofisinin broker’larını buluşturacağı ‘Avrupa Liderlik Konferansı’ bu yıl Berlin’de düzenlenecek. 16-18 Haziran tarihlerindeki organizasyonda Era Gayrimenkul Türkiye’de tüm üst yönetimiyle katılımcı olarak yer alacak.

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşümü Ankara'da başlıyor!

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşüm projesi Ankara Keçiören'deki Hacıkadın Deresi üzerinde hayata geçiyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, projeyle ilgili bilgi verdi.

Real Türkiye Hacı Duran Beğendik Haberi

Real Türkiye Hacı Duran Beğendik

Alman perakende şirketi Metro Group, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı.


Metro Group tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre şirket, Real'in Türkiye operasyonunu satmak üzere Hacı Duran Beğendik ile anlaşma imzaladı.


Anlaşma kapsamında Real Türkiye'nin Beğendik'e satışının tüm 12 mağazayı ve Genel Müdürlüğü kapsadığı belirtilerek, "Bu gelişme ile Real, tamamen Almanya'daki operasyonunun başarılı bir şekilde gelişmesine odaklanacaktır" ifadesi kullanıldı.


Açıklamada, taraflarca satış fiyatının açıklanmaması kararı alındığı aktarılırken, söz konusu işlemin Türk Rekabet Kurumu tarafından onaylanma sürecinin bir iki ay içerisinde tamamlanmasının beklendiği ifade edildi.


Türkiye'nin, Metro Group'un diğer satış kanalları olan Metro Cash & Carry ve Media-Saturn açısından önemli odak ülke olmaya devam edeceği vurgulanan açıklamada, Real Türkiye'nin 2012/2013 mali yılında 256 milyon avro satış hasılatı elde ettiği ve halihazırda yaklaşık bin 800...