19 / 05 / 2024

Real Türkiyeyi beğendik mi satın aldı

Real Türkiyeyi beğendik mi satın aldı

Alman perakende şirketi Metro Group, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı. Metro Group tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre şirket, Real'in Türkiye operasyonunu satmak üzere Hacı Duran Beğendik ile anlaşma imzaladı.

Beşiktaş'ta GYO maddesi ortalığı karıştırdı: Beşiktaş'ın mülkleri satılıp, borçlar ödenecek! 

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul toplantısında tüzüğe eklenmek istenen bir madde yeni bir tartışmaya sebep oldu. Özellikle yönetimde hali hazırda olan gayrimenkul yatırım ortaklığı yetkisinin genel kurulun yetki ve görevleri arasına da eklenmek istenmesi soru işaretleri yarattı. Beşiktaş'ın mülkler

MTA Türkiye Diri Fay Haritası'nı güncelledi! Türkiye beşik gibi sallanacak!

Deprem bilimcilerin sürekli gündeme getirdikleri "Türkiye Diri Fay Haritası" güncellenirken, diri fay sayısının 485 olduğu duyuruldu. Buna göre, yenilenen haritada en güvenli şehirlerden bile fay hattı geçerken, uzmanlar da 'sarsıntılardan' etkilenmeyecek şehir olmadığını belirtti.

Erik tezgahlardaki yerini aldı: Tüketicilerin favori yaz meyvesi raflarda boy gösteriyor! Eriğin kilosu kaç TL?

Yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden biri olan erik, tezgahlardaki yerini aldı ve tüketicilerin beğenisini kazanıyor. Peki erik fiyatları ne durumda? İşte detaylar...

Arzum Olivya Buharlı Ütü Kaç TL? En uygun fiyata nereden alınır? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerimdeki kırışıklıklar tamamen yok olmuyor diyenler ve ütü arayışı içinde olanlar için Arzum ; Seramik tabanlı ütüsünü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Yüksek ütüleme performansı ve kireç oluşumunu önleyen sisteme sahip olan Arzum ütü çokça tercih ediliyor.

Zen'de Diamond Friday kampanyası başladı! Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 60 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Zen pırlantada  Diamond Friday kampanyası başladı. Zen'de tüm beştaş yüzükler yüzde 50 indirim ve ekstra 10 indirim ile satışa sunuluyor. Peki Zen'de beştaş yüzük fiyatı ne kadar? Beştaş pırlanta yüzük kaç lira? İşte Zen Pırlanta 24 Kasım 2022 fiyat listesi.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Beğendik Köprüsü bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılacağı Beğendik Köprüsü bugün hizmete açılıyor...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

Türkiye’nin en büyük kütüphanesi Beştepe Külliyesi’nde inşa ediliyor!

Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin arazisine devâsâ bir kütüphane ile bir de kültür merkezi hayata geçiriliyor. Türkiye’nin en büyük kütüphanesi Beştepe Külliyesi’nde inşa ediliyor.

Siirt Beğendik Köprüsü çöktü!

Türkiye'nin en büyük konsol viyadüklü köprüsü olan ve yapımı tamamlanma aşamasına gelen Siirt Beğendik Köprüsü çöktü.

Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre’nin Barbaros Bulvarı’nın başında yer alan Sampi Beşiktaş şubesini devraldı. Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi.

Real Türkiyeyi beğendik mi satın aldı Haberi

Real Türkiyeyi beğendik mi satın aldı


Alman perakende şirketi Metro Group, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı. Metro Group tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre şirket, Real'in Türkiye operasyonunu satmak üzere Hacı Duran Beğendik ile anlaşma imzaladı.


Anlaşma kapsamında Real Türkiye'nin Beğendik'e satışının tüm 12 mağazayı ve Genel Müdürlüğü kapsadığı belirtilerek, "Bu gelişme ile Real, tamamen Almanya'daki operasyonunun başarılı bir şekilde gelişmesine odaklanacaktır" ifadesi kullanıldı. Açıklamada, taraflarca satış fiyatının açıklanmaması kararı alındığı aktarılırken, söz konusu işlemin Türk Rekabet Kurumu tarafından onaylanma sürecinin bir iki ay içerisinde tamamlanmasının beklendiği ifade edildi. Türkiye'nin, Metro Group'un diğer satış kanalları olan Metro Cash&Carry ve Media-Saturn açısından önemli odak ülke olmaya devam edeceği vurgulanan açıklamada, Real Türkiye'nin 2012/2013 mali yılında 256 milyon euro satış hasılatı elde ettiği ve halihazırda bin 800...