09 / 05 / 2024

Realist Tuzla peşin indirimi

Realist Tuzla peşin indirimi

60'lık bölümü yeşil alan olarak planlanan Realist Tuzla, 6 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Projede toplamda 134 daireye yer veriliyor. Realist Tuzla'da peşinde yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor.

360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajı!

Demirbaş Hanesel ortaklığının Tuzla Tepeören'de hayata geçirdiği 360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

FGM Gloria'da yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatı!

FGM Yapı tarafından Tuzla Aydınlı'da yükselen FGM Gloria projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki FGM Gloria'da hangi daire tipleri yer alıyor, fiyatlar ne kadar? İşte FGM Gloria ile ilgili detaylar...

360 Villas Tepeören'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

360 Villas Tepeören Demirbaş Hanesel ortaklığının 5. projesi olup, Tuzla Tepeören'de yükseliyor. 360 Villas Tepeören'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

Tuzla Ayışığı Evleri'nde yüzde 80'ini peşin kalanını teslimde ödeme imkanı!

Detay Yapı tarafından Tuzla'nın İstasyon Mahallesi'nde yükselen Ayışığı Evler'inde  yüzde 80 peşin kalanı tapu teslimde ödeme imkanı ile satışlar devam ediyor. Tuzla Ayışığı Sitesi'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Tuzla Ayışığı Sitesi ile ilgili detaylar...

FGM Gloria'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim avantajı!

FGM Yapı tarafından Tuzla Aydınlı'da yükselen FGM Gloria projesi peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Realist Tuzla'da peşinde yüzde 10 indirim avantajı!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Realist Tuzla'da peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor..

Gelecek Yapı Realist Tuzla'da 215 bin TL'ye!

Gelecek Yapı imzasını taşıyan Realist Tuzla projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Toplamda 134 daire ile 4 ticari birimden oluşan projede satışlar devam ediyor. 

Realist Tuzla'da peşinde yüzde 8 iskonto!

Realist Tuzla'da peşinde yüzde 8 iskonto yapılıyor. Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Realist Tuzla projesinde 134 daire ve 4 adet ticari ünite bulunuyor. 

Realist Tuzla'da 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yüzde 60'lık bölümü yeşil alana ayrılan Realist Tuzla'da fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemede yüzde 5 iskonto yapılıyor..

Realist Tuzla'da peşinde yüzde 5 indirim!

Gelecek Yapı imzası ile yükselen Realist Tuzla'da peşinde yüzde 5 indirim sağlanıyor. Projede fiyatlar ise 215 bin liradan başlıyor..

Realist Tuzla'da 325 bin TL'ye! Peşinde yüzde 5 iskonto!

Realist Tuzla projesi  6 katlı 2 blok olarak yükseliyor. 134 daireden meydana gelen projede peşinde yüzde 5 iskonto yapılıyor. 

Realist Tuzla'da peşinde yüzde 5 indirim fırsatı!

60'lık bölümü yeşil alan olarak planlanan Realist Tuzla, 6 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Projede toplamda 134 daireye yer veriliyor. Realist Tuzla'da peşinde yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor.

Realist Tuzla peşin indirimi Haberi

Realist Tuzla peşin indirimi

Gelecek Yapı imzasıyla Tuzla'da hayata geçirilen Realist Tuzla projesinin 60'lık bölümü yeşil alan olarak planlandı. Tuzla Marina'ya 4 dakikalık mesafede yer alan projede 134 daire bulunuyor.

Konutların yanı sıra 4 ticari ünitenin de yer aldığı Realist Tuzla'da 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Proje 6 katlı 2 blok olarak yükseliyor.

Tuzla Devlet Hastanesi'ne ve Tuzla Tersaneler'e 3 dakikalık mesafede yer alan proje E6 ve E5 bağlantı yollarına 4 dakika, Viaport ve Neomarin AVM'ye ise 6 dakikalık mesafede bulunuyor. Proje alanından, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 7 dakikada ulaşılabiliyor.

Peşinde yüzde 5 iskonto

Realist Tuzla projesinde 2 oda 1 salon daire fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösyeriyor. Projede peşin alımlarda yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor.

Realist Tuzla hizmetleri

• Fitness 
•...