07 / 05 / 2024

Realty Port İstanbul inşaat konferansı

Realty Port İstanbul inşaat konferansı

26 Ocak 2016 Salı günü Marriott Hotel Asia da düzenlenecek olan 4. İnşaat ve Konut Konferansının genel sponsoru Realty Port İstanbul firması inşaat sektörünün profesyonelleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Üzümcü tarafından kuruldu.

İstanbul Port Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Port Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de Nur Muhammed Genç ve Tarık Kaya ortaklığında kuruldu.

Luxury Realty İstanbul Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Realty İstanbul Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Elif Usta tarafından kuruldu.

Port Of İstanbul Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Port Of İstanbul Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ez El Dın Rayan ve Mohammad Malass ortaklığında kuruldu.

Babacan Port Royal'de satışlar başladı!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece E5 üzerinde, eski havalimanı karşısında inşa edilen Babacan Port Royal’in satışları başladı.

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşildal tarafından kuruldu.

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi  Taşdemir tarafından kuruldu.

Akasya Port'ta ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilecek Akasya Port projesinde ön talepler toplanıyor. Viaport Alışveriş Merkezi'ne yürüme mesafesinde yükselecek projede inşaat henüz başlamadı.

Kadınlara özel AVM Zeruj Port İstanbul'da açılıyor!

Türkiye'nin kadınlara özel ilk AVM'si Zeruj Port, İstanbul Zeytinburnu’nda gelecek hafta kapılarını açıyor. AVM'de yalnız kadın ve çocuk ürünlerine yer verilecek..

Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi!

Babacan Port Royal projesi İstanbul Yeşilköy'de Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi ne zaman?

Port Royal Babacan Konutları fiyat!

Port Royal Babacan Konutları fiyat listesi 239 bin TL'den başlıyor. Proje Babacan Yapı tarafından İstanbul Sefaköy'de inşa ediliyor...

Port Royal Sefaköy Babacan fiyatları!

Babacan Port Royal projesi İstanbul Sefaköy'de Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor. Port Royal Sefaköy Babacan fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor...

Babacan Port Royal Evleri ödeme kampanyası 2017!

Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen Babacan Port Royal projesi İstanbul Sefaköy'de yükseliyor. Babacan Port Royal Evleri ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek ev sahibi olunabiliyor...

Realty Port İstanbul inşaat konferansı Haberi

Realty Port İstanbul inşaat konferansı

Realty Port İstanbul, uluslararası gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında güvenilir tecrübeleri, güçlü ve profesyonel hizmet anlayışı ile yatırımcılarına en doğru çözümleri sunmaktadır. “Projelerinizin kapılarını dünyaya açıyoruz” sloganı ile sektördeki güvenilir marka konumundaki çalışmalarını sürdürüyor.

2013 yılından itibaren uluslararası gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Realty Port İstanbul 200’e yakın uluslararası acente ağı Kuveyt merkez ofisi ile emlak danışmanlığı alanında profesyonel bir hizmet anlayışını benimsemiştir. Müşterilerine en doğru gayrimenkulü satın almasında onlara yol göstermekte, ihtiyaç duydukları tüm yasal süreçlerin yürütülmesi konusunda da hizmet...