07 / 05 / 2024

Realty-TR 2015 hedefleri

Realty-TR 2015 hedefleri

ABD'de büyüttü Türkiye'ye döndü 2000 yılında ABD'de başlayan ve 10 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucu doğan Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı.

Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin tek global markası olan ®Realty-TR, uzun yıllar süren ARGE çalışmaları sonucu kuruldu. Peki Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Realty TR, Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

İşletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Fatih Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty TR markasını Avrupa ve ABD'de büyütmeyi hedefliyor.

Realty TR, 5 ofis daha açacak!

Fatih Elibol’un kurduğu Realty-TR hedef büyüttü. Realty TR, 2017 sonuna kadar Türkiye'de 5 ofis daha açacak...

Realty TR, kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptı!

Dünyanın 50'den fazla ülkesinde gayrimenkul danışmanlığı yapan, Türk firması Realty TR, kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptı

Realty Port İstanbul, Azerbaycan Recexpo Fuarı'nda ilgi gördü!

Realty Port İstanbul Türkiye çapında ki özellikli projelerini sektörde profesyonel ve uluslararası tecrübesi ile 17 – 19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’da düzenlenen gayrimenkul fuarında pek çok ülkeden gelen yatırımcıları standında ağırladı.

Ruslar'ın konuta olan ilgisi devam ediyor!

2 yıl önce Türkiye pazarına giren Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirket Ceo’su Fatih Elibol, son 3 yıldan bu yana yabancılara olan satışların yükseliş trendini sürdürdüğünü söyledi.

Realty-TR Beylikdüzü'nde açılıyor!

2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra hem Türkiye'de hem de İstanbul'da büyümeye devam ediyor.

Realty-TR Kayseri'de şube açtı!

ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra Türkiye'de de büyümeye devam ediyor. Dünyada 30 dan fazla ülkede ofisleri bulunan Realty-TR, artık Kayseri'de de hizmet verecek.

Yakamoz Tr Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yakamoz Tr Enerji Çözümleri Anonim Şirketi M.J. Anwar Ali Wazir tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Üsküdar'da kuruldu.

Doğuş Tr İnşaat Elektronik Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tr İnşaat Elektronik Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Umut Girgin tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'a kuruldu.

Realty-TR 250 franchise ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye'de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. Realty-TR 250 franchise ofis kurmayı hedefliyor..

Realty- TR'dan kadın girişimciye özel ödeme koşulları!

Türkiye pazarına 2014'ün son çeyreğinde adım atan Realty- TR, kadınların iş yaşamında daha aktif olmaları, maddi özgürlüklerini kazanmaları ve sosyal hayatın içinde rol oynamaları amacıyla bir proje başlattı.

Realty-TR'dan kadın girişimciye destek!

Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirketi, kadınların iş yaşamında daha aktif olmaları amacıyla bir proje başlattı. Firma, franchise almak isteyen girişimci kadınlara, avantajlı ödeme koşulları sunuyor.

Realty-TR 2015 hedefleri Haberi

Realty-TR 2015 hedefleri

 ABD'de büyüttü Türkiye'ye döndü 2000 yılında ABD'de başlayan ve 10 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucu doğan Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı. Dünyada 27 ülkede 31 ofisi bulunan,Türkiye'de ilk olarak Marmaris şubesinin ardından Ataşehir, Bostancı, Dalaman ve Tekirdağ şubelerini açan Realty-TR 3 yılda 250 franchise vermeyi hedefliyor. Realty-TR'nin kurucusu Fatih Elibol, "Dünya üzerinde hizmet verdiğimiz her bir satıcının gayrimenkuliinü uluslararası gayrimenkul pazarına dahil ediyoruz"...