19 / 05 / 2024

Recai Demircan

Recai Demircan

Sistemnet Mühendislik Limited Şirketi, Hafiz Erdem, Recai Demircan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan 'da Başakşehir Ağaoğlu My World Europe Sitesi'nde kuruldu.

Yeni Gimat GYO A.Ş. Recai Kesimal Kimdir?

Recai Kesimal ne iş yapıyor? Recai Kesimal’in mesleği nedir? Recai Kesimal nereden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Hasan Recai Anbarcı kimdir? 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Hasan Recai Anbarcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Recai Anbarcı'nın biyografisi..

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Demircan tarafından kuruldu.

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Nejat Recai Dursun kimdir?

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun kimdir? Nejat Recai Dursun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nejat Recai Dursun'un biyografisi...

Utopya Turizm İnşaat'tan Nejat Recai Dursun'a tam yetki!

Utopya Turizm İnşaat, satın alma ve yatırımlar konusunda Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun'un gerekli görüşmeleri yapmak üzere şirketi temsilen tam yetkili kılınmasına karar verdi. 

Recai Kesimal kimdir?

Yeni Gimat GYO Yönetim Kurulu Üyesi Recai Kesimal kimdir? Recai Kesimal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Recai Kesimal'ın biyografisi...

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Ahmet Misbah Demircan'dan Galata Kulesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamad "Galata Kulesi ile ilgili olarak sosyal medyaya da intikal eden bazı uygulamalar, Bakanlığımızın ilgili birimlerini de rahatsız etmiştir" diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Camilerimizi restore ediyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan 2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı’ndan sonra açıklama yaptı. Açıklamada camilerin büyük bir mülkiyeti bizde onları restore ediyoruz dedi.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Recai Demircan Haberi

Recai Demircan

Sistemnet Mühendislik Limited Şirketi, Hafiz Erdem, Recai Demircan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Sistemnet Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; A-MÜHENDİSLİK,TELEKOMÜNİKASYON,İNŞAAT,TAAHHÜT TURİZM 1-Şirket her türlü bina,büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma,tasarım, fizibiliteler ve taahhüt işleri yapabilir,bununla ilgili hizmet grupları oluşturabilir ve işletebilir.mimarlık, mühendislik hizmetleri verebilir, şehir ve imar planları hazırlayabilir, proje ve uygulamalarını yapabilir 2-Şirket elektronik haberleşme hizmetlerinin sağlanması için gerekli olabilecek her türlü donanımın Telekomünikasyon şebekelerinin Cep telefonu,telsiz telefon,telefon santrallerinin,projelendirilmesi,alt ve üst yapısının montaj ve kurulumunu,işletilmesini ve bu hizmetlerin dağıtımını Telekomünikasyon şebeke,hatlarının ve ağlarının bakım ve onarımın ve kurulumunu yapabilir.Bu hizmetleri yerine getirirken gerekli olan cihaz mal ve...