02 / 05 / 2024

Recep Altepe tesis yatırımları

Recep Altepe tesis yatırımları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Spor kenti Bursa’ hedefiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında, dünya çapında turnuvalara ev sahipliği yapabilecek kapasitede bir bilardo tesisinin Bursa’ya kazandırılacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alanı ne olursa olsun hiçbir kurum ya da kişinin insan hayatıyla oynamaya hakkının bulunmadığını belirtti.

Recep Altepe: Sağlıksız 4 bin 100'den fazla binayı yıktık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 Ağustos depreminin 18'nci yıldönümünde, kent merkezindeki riskli binaların kaldırılmasından 0,50 emsal artışı ile riskli sitelerin yenilenmesine kadar hayata geçirilen tüm çalışmaları yerinde değerlendirdi.

İznik'e 3 yılda 60'a yakın tesis inşa edildi!

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediyesi Hizmet Binası’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ağırladı. Toplantıda İznik yatırımları masaya yatırıldı.

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde örnek adımlar attık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma programında, Bursa yatırımlarını anlattı

Bursa'daki çölyak hastalarına tesis müjdesi!

Bursa Çölyak Yaşam Derneği’nin düzenlediği dayanışma kahvaltısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çölyak hastalarının aileleriyle birlikte rahatlıkla yemek yiyip, vakit geçirebilecekleri bir sosyal tesisi inşa edeceklerini söyledi.

Bursa Keles'e modern tesis yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles’te kapalı otopark, pazar yeri ve düğün salonu inşa ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yıkım töreninde yaptığı konuşmada dağ yöresini sevdiklerini ve bu sevgiyi hizmetlerle gösterdiklerini belirtti.

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde güç birliği işe yarıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa'nın dünya kenti olması hedefiyle çalışmalarına yön verdiklerini, bin 70 mahallede yürütülen kentsel dönüşüm faaliyetlerinin şehrin kalitesini ve değer artırdığını söyledi.

Recep Altepe'den Bursa'ya imar müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat sektöründe önemli sıkıntılara yol açması beklenen ve bu yıl sonunda yürürlüğe girecek olan ‘yeni tip imar yönetmeliği’ uygulamasının 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar uzatıldığını müjdeledi.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm çağrısı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şu anda Bursa’da binlerce binanın yıkılarak yenilendiğini hatırlatarak, depreme karşı tedbirini almak isteyen vatandaşları kentsel dönüşüm için kendilerine başvurmaya çağırdı.

Recep Altepe'den bilardoculara tesis müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Spor kenti Bursa’ hedefiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında, dünya çapında turnuvalara ev sahipliği yapabilecek kapasitede bir bilardo tesisinin Bursa’ya kazandırılacağını söyledi.

Recep Altepe tesis yatırımları Haberi

Recep Altepe tesis yatırımları


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ve federasyon üyeleri ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasındaki başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin sporun ve sporcuların yanında olduğunu belirterek, bilardoculara tesis müjdesi verdi. Başkan Altepe, bilardo tesisinin Gökdere Zafer Parkı’nda yapılmasını hedeflediklerini söyleyerek, “Bursa’nın spor kenti olması için 7’den 70’e herkesin spor yapmasını hedefliyoruz. Sağlıklı bir kentin oluşumu ve sağlıklı gençlerle çocukların yetişmeleri için spora yatırım yapıyor, altyapının güçlenmesini sağlıyoruz” dedi.


“Donanımlı bir tesis olacak”

Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün 20 civarında farklı branşta sporu vatandaşlarla buluşturduğunu hatırlatan Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyespor...