02 / 08 / 2024

Recep Kaya kim

Recep Kaya kim

İstanbul ve Türkiye çapında bir çok franchise ofis kazandırılarak hayata geçirilen franchise markası, Emlak İstasyonu , her zaman takip edilen bir marka oldu.

Regno İnşaat Hırdavat Metal Hafriyat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regno İnşaat Hırdavat Metal Hafriyat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   1 milyon  TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Habertürk yazarı Sarıkaya Recep Tayyip Erdoğan'ın 'sürprizini' açıkladı!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Erdoğan'ın açıklayacağı söylenen doğal gaz yatağının Tuna-1 ve Kıyıköy'de olduğunu söyledi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devri bu hafta yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devrinin yapılacağını belirtti...

Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin güzergahında yer alan  Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

Kaya Arge İnovasyon Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Arge İnovasyon Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Kaya ve Recep Ali Kaya ortaklığında kuruldu.

Gerrmax İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gerrmax İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım İlçesi’nde projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli görkemli bir törenle atıldı. Temel atma törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı...

Bursa Kaplıkaya Huzurevi'ne 300 kişilik sosyal tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaplıkaya Huzurevi bahçesinde projelendirilen 300 kişilik sosyal tesis hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, açılışı yapılan tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Emlak İstasyonu Marmara Direktörü Recep Kaya oldu!

İstanbul ve Türkiye çapında bir çok franchise ofis kazandırılarak hayata geçirilen franchise markası, Emlak İstasyonu , her zaman takip edilen bir marka oldu.

Recep Kaya kim Haberi

Recep Kaya kim

İstanbul ve Türkiye  çapında bir çok franchise ofis kazandırılarak hayata geçirilen franchise markası, Emlak İstasyonu , her zaman takip edilen bir marka oldu.Bu başarılı yapının, her zaman daha da iyiye doğru yol alacağına inancım sonsuz.  İstanbul ve diğer iller’den bir çok emlakçıyı kucaklayan Emlak İstasyon’un başarısını ileriye taşımak için ekip olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”...