02 / 08 / 2024

5 yılda 24 milyarlık taşınmaz satan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 167 milyonluk yeni satış!

5 yılda 24 milyarlık taşınmaz satan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 167 milyonluk yeni satış!

5 yılda 24 milyarlık taşınmaz satışı gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de  167 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...




5 yıllık dönemde 24 milyar TL'lik taşınmaz satışı gerçekleştiren   Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yeni gayrimenkul satışları için düğmeye bastığı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre geride bıraktığı 5 yıllık dönemde toplamda 24 milyarlık taşınmaz satışı gerçekleştirdiği iddia edilen Mansur Yavaş, dün de 39 taşınmazı daha yok pahasına elden çıkardığı kaydedildi.

Yeni Akit'te yer alan habere göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatıyla 5 Ocak tarihinde gerçekleştirilen atış ihalesinde 2’ tanesi dükkân 1 tanesi tarla ve 7’si arsa olacak şekilde toplamda 10 taşınmaz, 134 milyon 949 bin Türk Lirası bedelle elden çıkarıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğünce 30 Mart 2023'te yapılan ihalede, Çankaya, Yenimahalle, Gölbaşı, Bala, Çubuk ilçelerinde yer alan konut ve sanayi alanı niteliğindeki binlerce dönümlük arsa ile dükkan ve mağaza 549 milyon 124 bin 400 Türk Lirası muhammen bedelle satıldı.

5 yılda 24 milyarlık taşınmaz satan Ankara Büyükşehir Belediyesi nden 167 milyonluk yeni satış!

23 Mayıs tarihinde yapılan ihalede de başkent Ankara'nın Çubuk ilçesi Yazır mahallesinde 20 adet, Çankaya Dodurga ve Dikmen’de 2 adet, Gölbaşı Kızılcaşar’da 1 adet, Etimesgut Yukarıyurtçu’da 1 adet, Yenimahalle Orman Çiftliğ’nde 1 adet ve Pursaklar Saray mahallesinde 2 adet olacak şekilde belediyeye ait 27 adet taşınmaz, toplamda 668 milyon 485 bin Türk Lirası'na satışa çıkarılmıştı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Mansur Yavaş, son olarak 27 Haziran tarihinde Gölbaşı, Çubuk, Çankaya, Etimesgut ilçelerinde aralarında sanayi, özel sağlık tesis alanı, Akaryakıt istasyonu ve konutun da yer aldığı  27 adet taşınmazı 360 milyon 120 bin Türk Lirası muhammen bedelle elden çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur dün de mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Mamak, Çankaya, Gölbaşı ile Balâ İlçelerinde yer alan 39 adet taşınmazı 166 milyon 779 bin Türk Lirası muhammen bedelle satması gündem oldu. 

 

New Holland'ın yepyeni fiyatları açıklandı! Ağustos 2024 için resmen 0 faiz müjdesi geldi! 

Benzin, motorin, LPG fiyatları Ağustos ayına nasıl başladı! Petrol uçtu, akaryakıt fiyatları ne kadar? 

Elinde 150 bin TL'si olanlar hemen baksın! İşte en yüksek mevduat faizi veren bankalar!


Geri Dön