02 / 07 / 2024

Recep Tanrıverdi kimdir

Recep Tanrıverdi kimdir

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Samsun Sheraton yatırımına Cumhurbaşkanı'nın isteğiyle karar verdik!

Tanrıverdi Holding Başkanı Recep Tanrıverdi "Shangri La'dan sonra Samsun'a otel yapmam için benimle görüştüler. O kadar ısrar ettiler ki biz de yatırıma karar verdik" dedi.

Recep Tanrıverdi: Evteks sektöre 1.5 milyar dolarlık ihracat desteği sağlayacak!

Dünyanın en büyük ikinci ev tekstili fuarı olan ve bu yıl 20’ncisi düzenlenen Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’nde (Evteks), 1.5 milyar dolarlık ihracat bağlantısı hedefi de aşılacak.

Recep Tanrıverdi kimdir?

Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi kimdir? Tanrıverdi, 3 Kasım 2013’teki Fenerbahçe Kongresi’nde başkan seçilen Aziz Yıldırım’a rakip olan Mehmet Ali Aydınlar’ın listesinde de yer almıştı...

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tanrıverdi ve Vahit Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Zoe Group Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Zoe Group Yapı Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Öğrencilere vergisiz telefon satışı başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen müjdeyi verdi!İşte vergisiz telefon fiyatları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerinin ilk ve son kez vergisiz telefon ve bilgisayar almasını sağlayacak uygulama için talimat verdi. Bu kapsamda, vergisiz telefon satışı en kısa sürede başlayacak ve 50 bin TL'lik telefon 25 bin TL'den alınabilecek.

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 134 milyon 28 bin 949,37 TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Ayşe Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kimdir? İşte Bakan Ömer Bolat'ın hayatı ve biyografisi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 Haziran Cumartesi akşamı yeni kabineyi açıkladı. Ticaret Bakanı görevine ise Ömer Bolat'ı atadı. Peki, Öner Bolat kimdir? İşte tüm detaylar...

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıtanır tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gazda son dakika gelişmesi! Detaylar netleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gaz ile ilgili son dakika haberi geldi. Yaklaşık 20 milyon abonenin yararlanacağı ücretsiz doğalgazın detayları netleşti. İşte ayrıntılar...

Recep Baştuğ kaç yaşında? Kimdir?

Recep Baştuğ, Garanti BBVA'nın Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesidir. Recep Baştuğ kaç yaşında? Kimdir?

Recep Tanrıverdi kimdir Haberi

Recep Tanrıverdi kimdir

Tanrıverdi Holding'in temelleri 1900'lü yılların başına dayanıyor. Tekstilci bir aile. Dedeleri manifaturacılık yapıyormuş. 1970'te Recep ve İbrahim Tanrıverdi kardeşler ilk şirketleri Tanrıverdi Mensucat'ı kurmuş.

Bugün bu şirketi perde markası Verdi ile biliyoruz. Aslen Samsun Çarşambalılar. Manifaturacılık işleri büyüyünce önce Samsun'a göçmüşler. 1966'da da İstanbul'a gelmişler. Tanrıverdi, şu anda dünyanın önde gelen entegre perde üreticilerinden biri.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, aile son yıllara kadar hep tekstil işiyle iştigal etmiş ancak son yıllarda turizm alanında da ciddi yatırımlar yapıyor. İstanbul Beşiktaş'ta Dolmabahçe Sarayı ile Deniz Müzesi arasında çok lüks bir otel yaptılar. Oteli dünyaca ünlü otel zinciri Shangri-La Hotels işletiyor.

Grubun bir de Samsun'da yaptığı bir oteli var: Sheraton Grand Samsun. Yatırım maliyeti 150 milyon dolar olarak açıklanmıştı.

221 odalı otel 122...