02 / 05 / 2024

recep yılmaz argüden kimdir

recep yılmaz argüden kimdir

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Akiş GYO yönetim kurulu bünyesinde oluşturulan komitelerini belirledi.

Recep Yılmaz Argüden, Saf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi Sayın Ekrem Pakdemirli'nin vefatıyla boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine Recep Yılmaz Argüden getirildi.

Recep Yılmaz Argüden kimdir?

Recep Yılmaz Argüden, Saf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu. Peki, Recep Yılmaz Argüden kimdir? Recep Yılmaz Argüden bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Recep Yılmaz Argüden..

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Yılmaz Argüden kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in yaşamına dair merak edilenler.

Yılmaz Argüden kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in hayatına dair merak edilenler.

Yılmaz Büyükerşen'den kaçak villa açıklaması!

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kaçak yapıldığı tespit edilen villasında suçu arkadaşına yükledi. Yılmaz Büyükerşen, 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 140 metrekarelik eve “villa” denmesini de eleştirdi.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Yılmaz Eren'den çarpık yapılaşma uyarısı!

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Edirne İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yılmaz Eren, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu ve deprem gerçeği ile yaşamak zorunda olunduğunun akıllardan çıkarılmaması gerektiğini belirtti.

BİM'den Yılmaz Erbek Apartmanı ruhsat açıklaması!

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş İzmir'deki depremde en fazla hasar gören binalardan olan Yılmaz Erbek Apartmanı ile ilgili açıklama yaptı.

BİM'den Yılmaz Erbek Apartmanı açıklaması!

İzmir'de meydana gelen şiddetli deprem sonucunda Bayraklı ilçesinde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı için; binanın zemin katındaki kolonların BİM mağazası için kesildiği iddia edilmişti. BİM, söz konusu iddialar için yazılı açıklamada bulundu. 

Cem Yılmaz Miami’den ev alacak!

Sevgilisi Defne Samyeli ile bu hafta Miami’ye giden Cem Yılmaz'ın ev baktığı öğrenildi. Yılmaz'ın Türklere emlak danışmanlığı yapan şirketin Türk patronuna nasıl bir ev istediğini anlattığı iddia ediliyor.

İlhami Yılmaz'a hapis cezası!

İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi’den sonra Ataşehir Belediyesi’nin başkanı olan İlhami Yılmaz'a "ihaleye fesat karıştırma" suçundan 10 ay hapis cezası verildi...

Yılmaz İnşaat, Galatasaraylı sporculara villa satacak!  

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Düşler Vadisi projesini hayata geçiren Yılmaz Grup, aynı zamanda fiber kabloda Avrupa’nın en önemli üreticilerinden biri. Mitsubishi’den Lamborghini’ye kadar birçok dünya devine kablo satan grup, şimdi de Galatasaraylı sporculara villa satacak.   

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Burak Yılmaz Etiler'den aylık 4 bin dolara ev kiraladı!

Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, boşanma aşamasında olduğu eşinin evine yakın bir ev kiraladı. Yılmaz kızlarına yakın olmak için aylık 4 bin doları gözden çıkardı...

recep yılmaz argüden kimdir Haberi

recep yılmaz argüden kimdir

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bünyesinde oluşturulan komitelerini belirledi. 


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzca,

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca; 

1-   Şirketimiz Yönetim Kurulu bünyesinde mevcut Kurumsal Yönetim Komitesinin ("Komite") üyelerinin, Yönetim Kurulumuzda Bağımsız Üye olarak görev yapmakta olan RECEP YILMAZ ARGÜDEN ve Yönetim Kurulu üyemiz MEHMET EMİN ÇİFTÇİ ile Şirketimiz Stratejik Planlama, İş Geliştirme ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü MUSTAFA OZAN HANÇER olarak belirlenmesine,

2-   RECEP YILMAZ ARGÜDEN'in Komite başkanı olarak seçilmesine,

3-   Yönetim Kurulumuzun yapılanması gereği, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesi görevlerini de yerine getirmesine,


Karar verilmiştir.


Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...