02 / 05 / 2024

Yılmaz Argüden kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Yılmaz Argüden kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in hayatına dair merak edilenler.



Dr. Yılmaz Argüden, geliştirdiği dizayn edici ve ivonatif yönetim stratejileri ve toplumsal estekleriyle dünyada en iyi tanınan Türk yönetim danışmanlığı şirketi, ARGE Danışmanlık’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını idame ettiriyor.

Strateji, iş harikalıığı, kurumsallaşma ve sürdürülebilirlik hususlarında birçok Türk ve yabancı şirkete yönetim danışmanlığı hizmetleri sağlıyor. UN Global Compact imzalayan ilk Türk firması olan ARGE, Avrupa Parlamentosu’nda kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarıyla ileriye yön veren en iyi üç şirket içinde konumlandırılacaktır, B20 Yönetişim ve Sürdürülebilirlik Bilgi Ortağı, Avrupa Kalite Vakfı (EFQM) ve Uluslararası Entegre Raporlama Konseyi (IIRC) Gelişim Ortağı oldu.

Yılmaz Argüden kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Rothschild&Co yatırım bankasının Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığının yanında kariyeri süeresince türlü ülkelerde 70’i aşkın şirketin yönetim kurullarında vazife yaptı. Tecrübelerini Boğaziçi Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Harp Akademileri gibi strateji dersi öğreterek, kitapları ve köşe yazılarıyla paylaşıyor.

Yılmaz Argüden kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön