18 / 05 / 2024

Yılmaz Argüden kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Yılmaz Argüden kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in hayatına dair merak edilenler.



Yönetim Kurulları ve Yönetişim hususundaki çalışmalarıyla dünyada ün yapan, kitapları ve makaleleri birçok dile çevrilen Dr. Argüden, IFC Kurumsal Yönetişim Grubu Danışma Kurulu üyeliği ve Business at OECD (BIAC) Yönetişim Komitesi Başkan Yardımcılığına gelerek uluslararası vazifeler aldı. Argüden Yönetişim Akademisi Mütevelli Heyet Başkanıdır.

Yılmaz Argüden kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ulusal Ağlar Dünya Başkanı olarak dünyanın en yaygın sürdürülebilirlik platformu olan UN Global Compact Yönetim Kurulu’nda vazife yaptı. KalDer Başkanlığı sırasında Ulusal Kalite Hareketini başlattı. Türkiye Eğitim Gönüllüleri kuruluşu, Özel Sektör Gönüllüler kuruluşu, BÜMED, TESEV, Türk-Amerikan ve Türk-Kanada İş Konseyleri gibi birçok sivil toplum mecralarının kuruculuğunu ve/veya öncülüğüne yükseldi.

Basketbol Federasyonu Asbaşkanlığını idame ettiren Argüden, stratejik liderlik, üstün vatandaşlık, seçkin kariyer gibi birçok ödüle maliktir. Dr. Argüden, yaşam kalitesini yükseltme çalışmaları sebebiyle Dünya Ekonomik Forumu aracılığı ile ilerinin 100 Global Lideri arasına yükseldi.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 


Geri Dön