28 / 04 / 2024

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.



1986 senesi içinde İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü’nden eğitim alan Ömer Muzaffer Baktır, İlk olarak Pamukbank’ta giriştiği iş yaşamına bankacılık alanında
 yönetici olarak devam etti.

Sırasıyla Halk Bankası’nda Krediler ile ilgilenip ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı yapan Baktır, Cengiz Holding’de CFO ve Grubun Elektrik Dağıtım şirketlerinin İcra Kurulu Üyesi, Ziraat Bankası’nda Pazarlama ve Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak vazifesini sürdrümüştür. Aynı kurumun çeşitli yurt dışı şirketlerinde gözetim ve yönetim kurullarında vazife yapmıştır.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

2017-2018 senelerinde, Erdemir Grup’ta Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. Ömer Muzaffer Baktır, 5 Şubat 2018 yıllarında, Kazancı Holding Yönetim Kurulu Başkanının yardımcısı olarak vazifesini devam ettirdi.
Aksa Enerji Yönetimi Ömer Muzaffer Baktır’ı B Grubu pay sahibi Yönetim Kurulu Üyesi namzeti olarak seçti. Aksa Enerji Üretim AŞ Yönetim Kurulu, yeni görevlendirmelerle organizasyon yapısında bazı farklılıklar yaptı.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön