11 / 05 / 2024

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.



Yeni yapılandırmada yeni oluşturulan Merkezi Koordinasyon Direktörlüğü vazifesine Hikmet Apaydın; Batı Afrika Koordinasyon Direktörlüğü vazifesine ise Murat Çaptuğ geldi. Yönetim Kurulu ayrıca Ömer Muzaffer Baktır’ı da B Grubu pay sahibi Yönetim Kuruluna Üyeliği için aday olarak, Genel Kurul tasdiğine arz kararı verdi. 

1986 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği'ni bitiren Ömer Muzaffer Baktır, Pamukbank'ta oluşturduğu kariyerini bankacılık sahasında yönetici olarak idame ettirdi.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Sırasıyla Halk Bankası’nda Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı; Cengiz Holding’de CFO ve Grubun Elektrik Dağıtım firmalarının İcra Kurulu Üyesi; Ziraat Bankası’nda Pazarlama ve Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak vazife yaptı.

Ziraat Bankası’nda farklı yurt dışı firmalarında Gözetim ve Yönetim Kurullarında da vazifeye başlayan Baktır ayrıca Ereğli Grup’ta Yönetim Kurulu Başkanı olarak vazife aldı. Ömer Muzaffer Baktır, 05 Şubat 2018'de Kazancı Holding Yönetiminde Kurul Başkanı Yardımcılığı vazifesini yaptı. 

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön