06 / 05 / 2024

Redcreatıv Proje kimin

Redcreatıv Proje kimin

Redcreatıv Proje Yönetim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gökhan Hazar tarafından Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İsm Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsm Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Övüt, Mesut Murat Özberk ve Semih Şahin ortaklığında kuruldu.

Itsv İnşaat Ve Proje Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Itsv İnşaat Ve Proje Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Manuele Vındusca tarafından kuruldu.

Itc Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Itc Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıvello N.V. tarafından kuruldu.

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 11 milyon 528 bin 989 TL sermaye bedeli ile Tuquoise Investments II B.V tarafından kuruldu.

Akal Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Öztürk, Alper Tıbbi Cihazlar ve Sağlık Hizmetleri Sanayi V ve Alter Yapı Yatırım Madencilik Sanayi ve Ticaret Li ortaklığında kuruldu.

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varol tarafından kuruldu. 

Redcreatıv Proje Yönetim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redcreatıv Proje Yönetim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gökhan Hazar tarafından Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

West Avenue kimin?

West Avenue projesi Ankara’nın en işlek bölgelerinden Batıkent’te inşa ediliyor.Proje karma konseptte dizayn ediliyor. Peki West Avenue kimin?

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. Mehmet Fatih Kayhan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Karma proje konseptinde dizayn edilen Çukurambar Cubes 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ankara Çukurambar'da inşa ediliyor. Peki Ankara Çukurambar Cubes kimin?

My Way Deluxe Alsancak kimin?

My Way Deluxe Alsancak projesi 8 katlı ve toplam 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında inşa ediliyor. Peki My Way Deluxe Alsancak kimin?

Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

5 blok şeklinde yükselen Kaşmir Mavi Orkide projesi Göksü Park'ına komşu konumda yer alıyor. Proje Ankara ili Eryaman ilçesinde inşa ediliyor. Peki Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

Redcreatıv Proje kimin Haberi

Redcreatıv Proje kimin

Redcreatıv Proje Yönetim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Hazar tarafından kuruldu. 


Redcreatıv Proje Yönetim Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeçıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Redcreatıv Proje Yönetim Ve Ticaret Limited Şirketi adres:  Tomtom Mh.Yeni Çarşı Cd.N.68a Beyoğlu