04 / 05 / 2024

reep altepe bursa inşaat fuarı

reep altepe bursa inşaat fuarı

Bursa İnşaat Fuarını gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "İnşaat sektöründe dünyada Çin ile yarışıyoruz. Türkiye olarak önemli gücümüz var ve bu artık şehirlerde de iyice hissedilmeye başladı. " diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa Tahtakale'nin çehresi değişiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Bursa’mız kabuk değiştiriyor" dedi. Altepe çalışmaların hız kazandığını dile getirdi.

Bursa'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın 1. derece deprem bölgesinde olduğunu hatırlatarak, kentte sağlıklı kentsel dönüşümün önemli olduğunu açıkladı.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde güç birliği işe yarıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa'nın dünya kenti olması hedefiyle çalışmalarına yön verdiklerini, bin 70 mahallede yürütülen kentsel dönüşüm faaliyetlerinin şehrin kalitesini ve değer artırdığını söyledi.

Bursa Köklü Cadde'de kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle sürdürülen çalımalar kapsamında, Yıldırım İlçesi’ndeki Köklü Cadde’de kamulaştırılan binaların yıkımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bursa Kültürpark Cami'ye büyükşehir eli değdi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha yaşanabilir ve kalite kenti haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Bursa’nın gözbebeği Kültürpark’taki Kültürpark Camii’nde ihtiyaç duyulan düzenlemelerin yapıldığını söyledi.

Bursa Panayır-Yunuseli arasına modern düzenleme!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla Panayır Kavşağı-Yunuseli arasındaki 4 kilometrelik yolda projelendirilen genişletme ve köprü düzenleme çalışmalarının başlatıldığını açıkladı.

Recep Altepe: Bursa Türk Dünyası’nın da başkenti olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Avrasya Türk Dernekleri Federasyonu’nun organizasyonuyla Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen ‘Türk Dünyası Spor Oyunları Şöleni’, coşkulu anlara imza attı.

Recep Altepe: Bursa evrensel bir değer!

Recep Altepe’yi ziyaret eden UNESCO Dünya Mirası Komitesi ülkelerinin daimi büyükelçileri ve UNESCO Genel Merkezi yöneticileri, kente bir kez daha hayran olduklarını söyledi.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu'nun çevresinde binalar yıkılıyor!

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bina yapılacak Demirtaşpaşa İlkokulu'nun çevresinde kamulaştırılan binaların yıkımını başlattı. Altepe, Bursa’nın bir kalite kenti olması yolundaki çalışmaları hızla sürdürdüklerini söyledi.

Recep Altepe: Bursa'nın yaşam standartı artacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Bursa'nın yaşam kalitesi yüksek 37. şehir olarak tescillendiğini vurgulayarak, kentin standartlarını daha da üste çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Recep Altepe: Prestij yatırımlar dönemini yaşıyoruz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da uzun yıllardır konuşulan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen ‘prestij’ yatırımların ilk kez bu dönemde bir bir hizmete alındığını söyledi.

Recep Altepe Ertuğrulgazi'deki dönüşümü inceledi!

Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki yenilenen bloklarda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sağlam ve modern, örnek yeni bir yaşam alanına daha kavuştuğunu söyledi.

reep altepe bursa inşaat fuarı Haberi

reep altepe bursa inşaat fuarı

Ekonomik alanda da büyük bir kalkınma olduğunu ve bunun da inşaat sektörüne yansıdığım anlatan Altepe Bursa'da güvenli yapıların inşa edilmesini yıllardır desteklediklerini hatırlatarak "Bursa'da her alanda hem güvenli yapılar hem de estetik açıdan da şehre değer katan inşaatlar inşaat firmaları tarafından yapılıyor. 


Binaların sağlıklı ve güvenli olması konusunda vatandaşlar da artık bilinçlendi. Vatandaş gayrimenkul alırken yapıların güvenliğini detaylıca sorguluyor. Bu da firmaların daha titiz ve güvenli çalışmalarına sebep oluyor" diye konuştu. 


SUNUMLAR GÜZEL 


Binalarda kullanılan malzeme ve imalatlarda kalitenin arttığına da işaret eden Başkan Altepe "Fuarda ulusal ve uluslar arası yapı ve inşaat firmaları ile Bursa'nın değişik alanlarında inşaat yapan firmalar da yapılarından örnekleri sergiliyor, sunumlar da güzel" şeklinde konuştu. 


ÖNEMLİ GÜCÜMÜZ VAR 


Türkiye'nin büyük mesafe aldığım anlatan Altepe, "İnşaat sektöründe dünyada Çin ile...