05 / 05 / 2024

Ref Gayrimenkul kimin

Ref Gayrimenkul kimin

Ref Gayrimenkul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fikriye Özcan ve Feyza Altunbaş imzasıyla kuruldu.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Şentürk tarafından kuruldu.

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ebru Demirhan Bilgiç ve Eşref Bilgiç ortaklığında kuruldu.

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Ref Gayrimenkul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ref Gayrimenkul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fikriye Özcan ve Feyza Altunbaş imzasıyla kuruldu.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Evinn Site Yönetimi ve Gayrimenkul Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Evinn Site Yönetimi ve Gayrimenkul Emlak Hizmetleri Limited Şirketi, Safiye Ercan, Gürsel Ercan ve Eşref Borça ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kadıköy, Kozyatağı,19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Akkent Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkent Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Eşref Bitlis Caddesi, Hürriyet Sitesi'nde kuruldu.

Ozan Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi, Ali Eşref Gültepe tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Eyüp, Rami Yeni Mahallesi, Numan Efendi Sokak'ta kuruldu.

Avrupakent Gayrimenkul kimin?

2010 yılında Bakırköy'de açılan Avrupakent Gayrimenkul, 50 milyon TL sermaye ile kuruldu...

Ref Gayrimenkul kimin Haberi

Ref Gayrimenkul kimin


Ref Gayrimenkul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fikriye Özcan ve Feyza Altunbaş imzasıyla kuruldu. 


Ref Gayrimenkul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a-İnşaat taahhüt ve müteahitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak b-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arsa ve araziler almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait; tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut,...