01 / 05 / 2024

Referans Güneşli konut fiyatları

Referans Güneşli konut fiyatları

Bağcılar Referans Güneşli'de daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satışları devam eden projede 36 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Peki Referans Güneşli Konutları nerede?

Referans Güneşli konut fiyatları!

E-5 Karayolu’na 17 dakika, İstoç'a ise 9 dakika yakın mesafede bulunan Referans Güneşli Konutları'nda 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. İşte Referans Güneşli konut fiyatları...

Referans Güneşli daire fiyatları!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Güneşli Evleri 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.İşte Referans Güneşli daire fiyatları...

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli konut projesi Yiğitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Referans Güneşli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Güneşli Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Güneşli'deki markalı 6 konut projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de birçok markalı konut projesi yükseliyor. Son zamanlarda yatırım tercihleri arasında başı çeken Güneşli'den sunucu Evrim Akın'da ev aldı... İşte Güneşli'deki markalı 6 konut projesi...

Luxera Güneşli'den tarihi konut kampanyasına destek!

Luxera Güneşli projesi de Türkiye için kazanç vakti kampanyası dahil oldu. Projede kampanya kapsamında ile yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 60 ay 0,98 faiz oranı ile bankasız, kefilsiz konut sahibi yapılıyor...

Kiler GYO Referans Güneşli değerleme raporu!

Kiler GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Referans Güneşli  Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Güneşli'deki 5 markalı konut projesi!

İstanbul Güneşli'de son yıllarda artan markalı konut projeleri dikkat çekiyor. İşte Güneşli'deki 5 markalı konut projesi...

Referans Güneşli ödeme koşulları 2018!

Referans Güneşli ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kiler GYO bankaların faiz oranı indirmine katıldı. Projede sadece yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunuyor. 

Referans Güneşli'de 84 ay 0 faiz fırsatı!

Konut satın alanların beklemeden hemen taşınabildiği Referans Güneşli projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat ile 84 ay vade farksız ödeme imkanı sağlanıyor..

Referans Güneşli 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Güneşli'ye ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Core Living Güneşli konut fiyatları!

Core Living Güneşli konut fiyatları minimum 340 bin TL'den başlıyor. Core Living projesi İstanbul Güneşli'de Asoy İnşaat ve Çevik İnşaat ortaklığı ile yükseliyor...

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

Referans Güneşli konut fiyatları Haberi

Referans Güneşli konut fiyatları

"Referans Güneşli Konutları nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Toplam 161 adet daire ve 32  adet mağazadan oluşan proje Kiler GYO imzası taşıyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Referans Güneşli Rezidans'ta peşin ya da banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.


İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli hattında yükselen Referans Güneşli Evleri'nde alanları 57 ile 231 metrekare arasında değişen daireler ve alanları 30 ile 860 metrekare arasında değişen mağazalar mevcut.


Kiler Gayrimenkul Referans Güneşli İstoç'a 9 dakika, Olimpiyat Stadı'na 16 dakika, havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika, E-5 Karayolu’na 17 dakika, Masko'ya 12 dakika yakın mesafede yükseliyor.


Referans Güneşli Bağcılar projesi çocuk...