06 / 05 / 2024

Refik Yılmaz imar planı

Refik Yılmaz imar planı

Balık Pazarı Mahallesinde Gemliklilere seslenen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin yapı stoku ve zemini konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Refik Yılmaz: Gemlik taşınmıyor, dönüşüyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in yıkılacağına dair ortaya atılan iddialara sert tepki göstererek, "Gemlik'i yıkmıyoruz, yerinde dönüşümü alan bazlı değil bina bazlı olarak gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Refik Yılmaz: Bursa'yı emlakçılar planlamış!

Bursa Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgedeki yapılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ''Plansız şehirleşmenin cezasını hep birlikte çekiyoruz. Yakın geçmişimize kadar şehirleri plancılar değil, emlakçılar planlamışlar" diye konuştu.

Batman Yılmaz Güney Salonu yeniden imar edilecek!

BATMAN Belediyesi, Yılmaz Güney Sineması'nın yeniden imar edileceğini duyurarak yeni bir anket çalışması başlattı.

Cevdet Yılmaz: Silopi yeniden imar ediliyor!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şırnak'ın Silopi ilçesinde operasyonların bitmesinin ardından zarar ve ziyan tespitini yapıldığını, yeni bir şehir imar planının hazırlandığını vurguladı.

Refik Yılmaz, Gemlik Cihatlı'daki dönüşümü anlattı!

Gemlik Belediyesi'nin Cihatlı Mahallesi'nde yapacağı 970 konutluk projeyi değerlendiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ihalenin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini söyledi.

Refik Yılmaz: Gemlik'i yeniden imar edelim!

Bursa Gemlik Müteahhitler Derneği yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Gemlik'i hep birlikte yeniden imar edip, kentsel dönüşümü de dayanışma içinde birlikte yapalım" dedi.

Refik Yılmaz: Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı var!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı olduğunu söyledi. Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı.

Cevdet Yılmaz'dan imar rantı açıklaması!

Yılmaz, geçtiğimiz günlerde açıklanan Orta Vadeli Plan'da (OVP) revize edilen rakamların yeniden güncellenebileceği yönündeki eleştiriler hakkında şu değerlendirmelerde bulundu...

Cevdet Yılmaz: İmar rantını OVP'ye dahil ettik!

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz,, "OVP'yi metin kısmı itibariyle daha kısa tuttuk ama orada 25 dönüşüm programımıza atıfta bulunduk, onun altında da bin 250'ye yakın eylem var. O eylemler arasında imar konuları da yer alıyor. " dedi.

Refik Yılmaz: Kentsel dönüşüm medeniyet projesidir!

Gemlik'in tarihinin yapılan yatırımlarla yeniden yazıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, gelecek süreçte en büyük hedeflerinin kentsel dönüşümü hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Refik Yılmaz: Kentsel dönüşüm yıkım değildir!

Gemlik'in tarihinin hizmet ve yatırımlar adına yeniden yazıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, önümüzdeki süreçte en büyük hedeflerinin Kentsel Dönüşüm Projesini tüm boyutlarıyla yaşama geçirmek olduğunu vurguladı.

Yusuf Yılmaz: Terme imar planlamasında iyi durumda değil!

Yusuf Ziya Yılmaz "Tüm ilçelerimizi tek tek dolaşarak toplantılar düzenliyoruz. Malesef Terme bir çok alanda gerilerde. Sorunları masaya yatırdık ve önümüzdeki 2 sene içerisinde neler yapacağımızı planladık."dedi.

Refik Yılmaz imar planı Haberi

Refik Yılmaz imar planı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kentsel Dönüşüm konusunda aradığı desteği halktan buldu. Balık Pazarı Mahallesinde Gemliklilere seslenen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin yapı stoku ve zemini konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunurken, depreme karşı yeni kentsel dönüşüm için sağlam zeminli arazilerin imara açılması ve bu konuda yasa tasarısı hazırlanması için vatandaşların yanı sıra, muhalefetten de destek beklediklerini bildirdi. Tarihi Balık Pazarı kahvehaneleri önünde vatandaşlarla bir araya gelen Refik Yılmaz, fotoğraflarla desteklediği konuşmasında, zeytin ağaçlarının Hindistan’daki kutsal inekler gibi sayılmaması gerektiğini vurgulayarak; rezerv yapı planlarıyla birlikte aynı kategoride anayasa mahkemesi tarafından iptal edilen kuzey imar planlarına da sahip çıktı. Refik Yılmaz, “Gemlik’e hiç gelmemiş, Gemlik’in toprak yapısını, yapı stokunu hiç bilmeyen muhalefet milletvekilleri, Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç’ın Gemlik’in depremsel riskine dikkat...