07 / 05 / 2024

Reflectıon Enerji adresi

Reflectıon Enerji adresi

Reflectıon Enerji Anonim Şirketi, Mustafa Kıyak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül 'de İstanbul İl 'i, Beyoğlu, Büyükhendek Caddes i'nde kuruldu.

Go On Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Go On Enerji Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Aliş Yayla tarafından kuruldu.

On Cephe Alüminyum Doğrama İnşaat Yol Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

On Cephe Alüminyum Doğrama İnşaat Yol Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Burhan Arslan imzasıyla kuruldu.

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Er tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

Aksa, Dentur Avrasya’nın enerji ihtiyacını karşılayacak!

Kesintisiz enerjinin adresi Aksa Jeneratör, Dentur Avrasya’nın yeni yolcu gemilerinin enerji ihtiyacını karşılayacak. Dentur Avrasya, sessiz ve emisyon oranı çok düşük çevreci Aksa Jeneratörler ile seyahat edecek.

Reflectıon Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Reflectıon Enerji Anonim Şirketi, Mustafa Kıyak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül 'de İstanbul İl 'i, Beyoğlu, Büyükhendek Caddes i'nde kuruldu.

Enerji Verimliliği Derneği 15. şubesini Van'da açtı!

Türkiye’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği, geçtiğimiz şubat ayında açılan Adana Şubesi’nin ardından, Van’da on beşinci şubesini açtı.

E.ON 2 ayrı firmaya ayrılacak!

Alman enerji şirketi E.ON, enerji pazarındaki hızlı değişimleri ele almak ve varlıklarının değerlenmesini kolaylaştırmak amacıyla bir tanesi yenilenebilir enerji ve diğeri de geleneksel enerjiye odaklanmak üzere 2 ayrı firmaya ayrılacak

ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Ali Suat Çelik tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Mehmet Akif Mah. Çetin Cd. Hicret Sk. Çelik Apt. N:43 D:8 Ümraniye - İstanbul...

Alman enerji devinden AA Enerji Terminali Projesi'ne destek!

Avrupa'nın en büyük enerji şirketlerinden E.ON'un Üst Yöneticisi Johannes Teyssen, Anadolu Ajansı (AA) Enerji Terminali'nin, sektöre ilişkin doğru bilgi akışını sağlayacağını belirterek, projeyi desteklediklerini söyledi.

E.ON'dan AA Enerji Terminali Projesi'ne destek!

Avrupa'nın en büyük enerji şirketlerinden E.ON'un Üst Yöneticisi Johannes Teyssen, Anadolu Ajansı (AA) Enerji Terminali'nin, sektöre ilişkin doğru bilgi akışını sağlayacağını belirterek, projeyi desteklediklerini söyledi.

Fikri Işık: Enerji ihtiyacımız artıyor!

Türkiye ekonomisinin, son 12 yılda önemli bir değişim vaşadıaını, ülkenin güven ve istikrarın adresi haline geldiğini belirten Işık, Türkiye'nin enerji konusunda atması gereken pek çok adım bulunduğunu dile getirdi.

Next Level Ofis iş dünyasının önde gelen şirketlerinin Ankara'daki adresi oldu!

Next Level Ofis Genel Enerji, Başarı Mobile, Yeşilyurt Demir Çelik, Çiftay Madencilik, Sancılar İnşaat, Güvensoy İnşaat, Aytin İnşaat, Anakent Planlama, Teknik Raylı Sistemler gibi iş dünyasının önde gelen şirketlerinin Ankara'daki yeni adresi oldu.

2013 yılında enerji ithalatına ödenen fatura küçüldü!

Türkiye’nin çok büyük oranda dışa bağımlı olduğu petrol, gaz gibi enerji ürünlerinin ithalatına ödenen fatura, 2013 yılında önemli oranda küçülürken, ilk on bir ay itibariyle ithalattaki artış tamamen enerji dışı ürünlerden kaynaklandı.

Reflectıon Enerji adresi Haberi

Reflectıon Enerji adresi

Reflectıon Enerji Anonim Şirketi, Mustafa Kıyak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de İstanbul İl 'i, Beyoğlu, Büyükhendek Caddes i'nde kuruldu.


Reflectıon Enerji Anonim Şirketi iş konusu; Elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasası mevzuatına uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır:  1) Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek,  2)Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere, perakende lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak,   3) Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya kurulacak dağıtım şirketleri ile iştirak ilişkisine girmek,  4) Kurulmuş veya kurulacak...