28 / 04 / 2024

regus hizmetleri

regus hizmetleri

Kiralama, kırtasiye ve sekretarya gibi masraflardan kurtulmak isteyen küçük işletmeler, sanal ofise yöneldi. Türkiye' de sanal ofise yönelik talep ilk 3 ayda geçen yıla göre yüzde 25 arttı

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

Regus Türkiye'ye yeni konseptler getirecek!

Büyük şirketlere, start up'lara ve girişimcilere paylaşımlı ofis hizmetleri veren Regus, Türkiye'de İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana ve Bursa'da faaliyet gösteriyor. "

İklim Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İklim Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Sinan Mutlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Feneryolu, Bağdat Caddesi, Tüzün Apartmanı'nda kuruldu.

Merdem Yapı Mimarlık Mühendislik Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merdem Yapı Mimarlık Mühendislik Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Erdem Kaya, Merve Teksaytaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu.

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Salih Tezcan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fadime Düğüncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Yenimahalle, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Emlak komisyonculuğu hizmetleri!

Emlak komisyonculuğu hizmetleri, Emlakçılık mecburi standart tebliğinde sıralanıyor. Burada yer alan bilgilere göre emlak hizmetlerinin, Emlak Meslek Odalarınca belirlenmiş ücret tarifesine veya teamül ücrete göre verilmesi gerekiyor...

Yeşil Dünya Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Dünya Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Beşir tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Macar Kardeşler Caddesi'nde kuruldu.

BTR İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTR İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Hakan Balçık, Hakan Güler tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Kosifler Group, halkla ilişkiler hizmetleri için Banu Ergin PR’la anlaştı!

Banu Ergin PR, portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor. 1945 yılında temelleri atılan Kosifler Group da basın iletişimi hizmetleri için Banu Ergin PR’ ı seçti...

Özkar İnşaat Turizm Gıda Tekstil Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar İnşaat Turizm Gıda Tekstil Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mağrur Özkar Pomakoğlu tarafından 2 milyon 555 bin liralık sermaye ile kuruldu.

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koray Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu.

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Nasreen Ahmad, Talal Alajlanı, Ahed Zarzar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

regus hizmetleri Haberi

regus hizmetleri

İş kurmak ya da işini büyütmek isteyen şirketlerin artık özel bir ofis kurmalarına gerek kalmadı. Sanal ofislerde ihtiyaca göre kontratlar yapılabiliyor. İsteyen sabit bir oda, isteyen toplantı odası hizmeti alabiliyor. Özellikle küçük işletmelerin sanal ofisleri seçmesinin nedenleri arasında geleneksel, pahalı kiralara bağlı kalmamak, resepsiyon, sekretarya gibi destek hizmetlerini yönetmekten kurtularak en iyi yaptıkları işe odaklanmak gibi avantajlar var. Girişimcileri depozito, altyapı, dekorasyon gibi önemli giderlerden de kurtaran sanal ofisler, yeni ofis açma gibi büyüme adımlarının ihtiyatlı bir şekilde atılmasına da imkan veriyor. 


Dünyada esnek ofis hizmeti veren Regus, Türkiye’de de kiralama, kırtasiye, resepsiyon maliyetlerinden kurtulmak isteyen şirketlere hizmet veriyor. Regus’un sunduğu hizmetler arasında, şirketler kırtasiye eşyalarında kullanılacak bir iş adresi, şirkete özgü yerel telefon numarası ve aramalara cevap verecek bir...