04 / 05 / 2024

rehabilitasyon klinik oteller

rehabilitasyon klinik oteller

Türkiye'de ilk kez, Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılarak denetimi yapılacak "Rehabilitasyon Amaçlı Kür Kliniği Konaklama Merkezleri (REHA-Klinik)" açılacak.

Suudi Prens'in ortağı olduğu oteller satışa çıkarıldı!

Suudi Arabistan'da yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alınan ve dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Suudi Prens Talal'in, ortağı olduğu oteller satışa çıkarıldı.

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi'ni hizmete açtı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik katıldı.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Pamukkale Üniversitesi'nin Karahayıt Mahallesi'nde yaptıracağı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı.

Başakşehir Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı!

Türkiye’nin en büyük Engelli Rehabilitasyon Merkezi Başakşehir'de inşa ediliyor. 16 bin metrekarelik Başakşehir Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı.

Pendik'e Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi!

Pendik Belediyesi'nin Çamlık Mahallesi'nde hayata geçireceği Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı. Proje 4 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

İzmir Körfezi Rehabilitasyon Projesi için çalışmalar hızlandı!

Körfez’deki sığlaşmanın önüne geçmek isteyen İzmir Büyükşehir Belediyesi “İzmir Körfezi ve Limanı Rehabilitasyon Projesi” için çalışmalarını hızlandırdı.

Marmaris'teki apart oteller konuta dönüşüyor!

Bir zamanlar yerli turistin ilk tercihi Marmaris'teki apart oteller yıkılıyor, yerlerine lüks konutlar inşa ediliyor. Başkan Ali Acar, bu gelişmeyi desteklediğini söyledi.

Kırşehir'e Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşa ediliyor!

Kırşehir'de, 150 yatak kapasiteli Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi kuruluyor.

Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi!

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde son aşamaya gelindi.

Avrasya Tüneli'nin ardından Tarihi Yarımada’daki oteller harekete geçti!

AVRASYA Tüneli’nin açılmasından sonra Anadolu yakası otelleri daha fazla turist ağırlamaya hazırlanırken, Avrasya Tüneli’nin Avrupa yakasındaki çıkış noktasına yakın olan Tarihi Yarımada’daki oteller de harekete geçti.

Alanya Hayvan Rehabilitasyon Merkezi açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, inşaatı tamamlanan Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yücel, barınağın önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını söyledi.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

rehabilitasyon klinik oteller Haberi

rehabilitasyon klinik oteller

Merkezlerde, yaşlı bakımının yanı sıra ameliyat, inme, felç, kronik ve nörolojik hastalıklar sonrasında fiziksel aktivite gücünü kaybetmiş kişilere hizmet verilecek.


Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontuş, yaptığı açıklamada, "Sağlıkta Dönüşüm Programı" ile Türkiye'nin hizmete erişimden, son teknolojinin vatandaşlara sunulması, ilaç temininden hizmet kalitesine kadar birçok konuda önemli gelişmeler elde edildiğini söyledi.


Koruyucu sağlık uygulamaları ve mevzuat çalışmalarında birçok ülkeye Türkiye'nin örnek olduğunu ifade eden Tontuş, bu alanlardan birinin de sağlık turizmi olduğunu vurguladı.


Türkiye'nin özellikle yakın coğrafyasında sağlık turizminin merkezi olması için çalışmalar yapıldığını anlatan Tontuş, "Türkiye, sağlık turizminde bir ilke imza atıyor. Sağlık Bakanlığı, ruhsatlandıracağı resmi adı 'Rehabilitasyon Amaçlı Kür Kliniği Konaklama Merkezleri (REHA-Klinik)' olan otellerle 20 milyar dolar gelir elde etmeyi amaçlıyor. Bu otellerde doktorlar görevlendirilecek" dedi.


"Otellerde en az 4...