02 / 05 / 2024

REIDIN EmlakEndeks konut

REIDIN EmlakEndeks konut

REIDIN EmlakEndeks, raporuna dahil ettiği il sayısına 6 ili, 21 ilçesi ve 120 mahalleyi daha ekledi. REIDIN EmlakEndeks; Türkiye'de konut satış ve kira bedellleri, getiri oranları, amortisman süreleri, sosyoekonomik derecelendirme gibi konularda piyasaya şeffaf bilgiler veriyor.

REIDIN Türkiye Konut Fiyat Endeksleri 2017 Aralık ayı sonuçları!

Türkiye İş Bankası A.Ş.'nin desteğiyle gayrimenkul bilgi servisi REIDIN tarafından hazırlanan, REIDIN EMLAKENDEKS 2017 Aralık ayı sonuçları açıklandı. 

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2016 Aralık sonuçları!

REIDIN EmlakEndeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2016 Aralık Ayı Sonuçları yayınlandı.

REIDIN Emlak Endeks kapsamını artırdı!

REIDIN EmlakEndeks, raporuna dahil ettiği il sayısına 6 ili, 21 ilçesi ve 120 mahalleyi daha ekledi. REIDIN EmlakEndeks; Türkiye'de konut satış ve kira bedellleri, getiri oranları, amortisman süreleri, sosyoekonomik derecelendirme gibi konularda piyasaya şeffaf bilgiler veriyor.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,79 arttı!

GYODER ve Reidin Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım 2015 Raporu açıklandı. Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.79 oranında arttı.

REIDIN Türkiye konut fiyat endeksleri Temmuz ayı raporu açıklandı!

REIDIN emlak endeksi 2. el konutlar fiyat endeksleri ve REIDIN - GYODER yeni konut fiyat endeksi 2015 Temmuz ayı sonuçları raporu yayınlandı.

Temmuz'da konut fiyatları yüzde 16 yükseldi!

Garantinin desteğiyle Reidin ve GYODER emlak endekslerine göre Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi'nde, 1.26, geçen yıla göre yüzde 16.47 oranında artış gerçekleşti.

Temmuz'da konut fiyatları en çok Çanakkale'de arttı!

Garanti’nin desteğiyle Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin temmuz raporu yayınlandı. Buna göre Çanakkale,Temmuz 2015’te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği şehir oldu.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz'da yüzde 0,19 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz 2015 Raporu açıklandı. Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz'da yüzde 0,19 arttı.

Türkiye konut piyasası genel bakış Temmuz 2015 raporu açıklandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Temmuz ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Temmuz ayı genel bakış raporu...

Şanlıurfa'da konut satışları yüzde 1,18 düştü!

Şanlıurfa'da geçen ay konut satışları 2014'ün aynı dönemine oranla yüzde 1,18 azaldı Emlak ve gayrimenkul piyasasının nabzını tutan araştırma şirketi Reidin-Gyoder'in raporu açıklandı.

Şanlıurfa'da konut satışları yüzde 1,18 azaldı!

Emlak ve gayrimenkul piyasasının nabzını tutan araştırma şirketi Reidin-Gyoder'in raporu açıklandı.Rapora göre Şanlıurfa'da geçen ay konut satışları 2014'ün aynı dönemine oranla yüzde 1,18 azaldı.

Konut fiyatları en fazla Yalova'da artış gösterdi!

Reidin-GYODER 2015 Haziran Raporu'na göre, Metrekare başına konut satış fiyatları haziran ayında en fazla Yalova'da arttı.

Konut fiyatları en fazla Yalova'da arttı!

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran raporu yayınlandı. Yeni konut fiyatlarında haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 0,44, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,46 artış meydana geldi.

REIDIN EmlakEndeks konut Haberi

REIDIN EmlakEndeks konut

REIDIN gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörleri ile ilgili erişilmesi zor analitik veriler üretip; bu verileri kullanıcı dostu ve akıllı internet çözümleri ile sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Bununla birlikte, sektör profesyonellerinin analiz, yatırım, fizibilite, önceliklendirme vb. çalışmalarındaki kaliteyi ve kapsamı sürekli artırmayı hedefliyor. Türkiye İş Bankası'nın desteğiyle hazırlanan EmlakEndeks kapsamında artırdığını duyurdu.

Konut satış fiyatları, kira değerleri, amortisman süreleri, getiriler, satın alma ve kiralama gücü endeksi gibi göstergelerle sektördeki şeffaflığı ve ölçülebilirliği artırdığı veri setlerine Türkiye'nin 6 ili, 21 ilçesi ve 120 mahallesini de eklemiş...