05 / 05 / 2024

Reidin Konut tiplerine göre fiyat endeksi nasıl değişti

Reidin Konut tiplerine göre fiyat endeksi nasıl değişti

Reidin emlak Endeksleri ' ne göre konut tiplerine göre yeni konut fiyatları değişiklik gösterdi. İşte Ağustos ayında bir önceki yıla göre konut tiplerinin endeks değişimi...

Konut fiyatları Haziran'da yüzde 0.54 arttı!

REIDIN Konut Fiyat Endeksleri 2018 Haziran ayı sonuçları açıklandı. Türkiye genelini kapsayan sonuçlara göre konut satışları Haziran'da yüzde 0.54 arttı.

Konut aidatlarında Türkiye rekoru İstanbul Avrupa Yakası'nın!

REIDIN "Konut Projeleri Aidat Değerleri" araştırmasıyla il, ilçe ve proje bazındaki lokasyonların aidat ortalamaları analizi yayınlandı.Araştırma sonuçları, İstanbul'un iki yakası arasında da değer farklılıkları olduğunu gösteriyor.

Yeni konut fiyatları Eylül'de na kadar arttı?

Reidin–Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül ayında yüzde 1,30 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül 2015 Raporu açıklandı.Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül ayında yüzde 1,30 arttı.

Türkiye konut piyasası Eylül 2015 raporu açıklandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Eylül ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Eylül ayı genel bakış raporu...

Yeni konut fiyatlarında artış!

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Rapora göre, Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

Konut fiyatları ve kiralar en çok Adana'da arttı!

Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos ayı raporu yayınlandı. Ağustos ayında, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok yükseldiği il Adana oldu.

Ağustos'ta konut fiyatları en çok Adana'da yükseldi!

Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos ayı raporu yayınlandı. Buna göre, Ağustos ayında, metrekare başına konut satış fiyatı ve kiraların en çok yükseldiği il Adana oldu.

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 0,75 arttı!

Garanti'nin desteğiyle Reidin ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

Ağustos'ta yeni konut fiyat endeksi yüzde 0.75 arttı!

Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos ayı raporu yayınlandı. Buna göre, yeni konut fiyatlarında Ağustos'ta bir önceki aya göre %0,75, geçen yılın aynı dönemine göre ise %7,24 artış meydana geldi.

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta arttı!

Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

Ağustos ayında en çok konut Adana'da satıldı!

Reidin-GYODER’in raporuna göre: Ağustos ayında, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok yükseldiği il Adana. Yeni Konut Fiyat Endeksi” kapsamındaki yeni konut fiyatlarında; Ağustos ayında bir önceki aya göre %0,75 arttı.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos ayında yüzde 0,75 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos 2015 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ağustos ayında bir önceki aya göre %0.75 oranında arttı.

Reidin Konut tiplerine göre fiyat endeksi nasıl değişti Haberi

Reidin Konut tiplerine göre fiyat endeksi nasıl değişti

Reidin Emlak Endeksleri'ne göre, Ağustos'ta hangi konut tipinin fiyatı nasıl değişti?


Reidin emlak Endeksleri'ne göre konut tiplerine göre yeni konut fiyatları değişiklik gösterdi. İşte Ağustos ayında bir önceki yıla göre konut tiplerinin endeks değişimi.

Ağustos ayında REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi bir önceki aya göre, 

1+1 konut tipinde %0.07 oranında arttı; 

2+1 konut tipinde %0.26 oranında azaldı; 

3+1 konut tipinde %0.80 oranında arttı ve 

4+1 konut tipinde %0.80 oranında arttı.



Endeks değişikliği metrekare bazında da değişiklik gösterdi.


Ağustos ayında REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi bir önceki aya göre, 

51-75 m2 büyüklüğe sahip konutlarda %0.07 oranında arttı; 

76-100 m2 büyüklüğe sahip konutlarda %0.27 oranında arttı; 

101-125m2 büyüklüğe sahip konutlarda %0.13 oranında azaldı; 

126-150 m2 büyüklüğe sahip konutlarda %0.87 oranında arttı; 

151 m2 ve daha büyük alana sahip konutlarda %0.80oranında arttı..

İstanbul’da Ağustos'ta metrekare...