29 / 04 / 2024

reidin mart raporu

reidin mart raporu

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2015 Mart Ayı Sonuçlarını yayınladı. Peki Markalı projelerde en çok tercih edilen konut tipi hangisi?

İstanbul'un konut fiyatı en yüksek ilçesi Beşiktaş!

"Taşı toprağı altın" olarak nitelendirilen İstanbul'un ilçelerinde konut metrekare fiyatları her geçen yıl artarken, Beşiktaş değerine değer katan ilçeler arasında başı çekti.

Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart'ta açıklanacak!

Ülke ve bölge olarak İçinde yer aldığımız ekonomik şartların, çimento ve inşaat sektörlerine etkisinin ele alındığı Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart tarihinde açıklanacak.

Akfen GYO Mart 2021 aylık yatırımcı raporu!

Akfen GYO'nun tüm portföyünde gerçekleşen kira geliri Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre EUR bazında yüzde 151 TL arttı. Bu kapsamda Akfen GYO Mart 2021 aylık yatırımcı raporu yayınlandı. 

Martı GYO'nun 9 aylık faaliyet raporu!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Aralık 2020 tarihli özel hesap dönemi faaliyet raporu, sorumluluk beyanı, finansal raporu yayınlandı.

Martı GYO 2020 yılı 3. çeyrek finansal raporu!

Martı GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Martı GYO Martı Myra Otel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Aydın Karacasu revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Aydın Karacasu'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Ayın Koyu 9 parsel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Ayın Koyu 9 parsele ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Muğla Ortaca revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Ortaca'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy 5 arsa değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 Adet Arsa'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO 6 aylık faaliyet raporu!

Martı GYO 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Martı GYO 3 aylık faaliyet raporu!

Martı GYO, 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

reidin mart raporu Haberi

reidin mart raporu

Mart ayında 2007 Haziran=100 temel yıllı Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-7) bir önceki aya göre %1.25 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre ise %16.31 oranında artış gerçekleşmiştir. Nisan 2015 için 2007 Haziran=100 temel yıllı Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi tahmin değeri 162.5 olarak öngörülmekte olup, beklenen aylık değer artış oranı %0.18’dir.


Mart ayında Adana’da metrekare başına konut satış fiyatları %2.81 oranında artmış ve Adana fiyatların en çok yükseldiği şehir olmuştur. Aynı dönem içerisinde konut satış fiyatlarının en çok azaldığı şehir ise %1.32 oranı ile Nevşehir olmuştur.


Mart ayında 2007 Haziran=100 temel yıllı Türkiye Kompozit Kiralık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-7) bir önceki aya göre %0.83 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre ise %11.42 oranında artış gerçekleşmiştir.


Mart ayında Hatay’da metrekare...