29 / 04 / 2024

reidin raporlar

reidin raporlar

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2015 Mart Ayı Sonuçlarını yayınladı. Peki Markalı projelerde en çok tercih edilen konut tipi hangisi?

Kuyumcukent Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı.

Edip Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı.

TOKİ 5 ilde zemin etüd raporları hazırlatacak!

TOKİ, Antalya, İstanbul, Tekirdağ, Ankara ve Bartın illerinde zemin etüd raporları hazırlatacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Meclisi'nde imar raporları görüşüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayının son birleşiminde imar komisyonuna havale edilen raporlar görüşüldü.

Haliliye Meclisi'nde imar komisyonundan gelen raporlar görüşüldü!

Haliliye Belediye Meclisi'nin Şubat ayının son toplantısı dün yapıldı. Yapılan toplantıda imar komisyonundan gelen raporlar ele alındı ve karara bağlandı.

Karabük Belediye Meclisi'nde imar komisyonu raporları kabul edildi!

Karabük Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar komisyonu raporları yapılan oylamada oy birliği ile kabul edildi.

Bulvar İstanbul 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Bulvar İstanbul 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

Evora Denizli 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Evora Denizli 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

Pera GYO 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı!

Pera GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Pera GYO 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

Ata GYO 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

Servet GYO 2016 yılı gayrimenkul değerleme raporları yayınlandı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 2016 yılı gayrimenkul değerleme raporları yayınlandı.

Reysaş GYO gayrimenkullerinin değerleme raporlarını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2016 yıl sonu değerlemelerini Emek Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırdı. İşte değerleme raporları..

Reysaş GYO 2016 yılı gayrimenkul ekspertiz raporlarını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Reysaş GYO 2016 yılı gayrimenkul ekspertiz raporlarını yayınladı.

reidin raporlar Haberi

reidin raporlar

Mart ayında 2007 Haziran=100 temel yıllı Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-7) bir önceki aya göre %1.25 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre ise %16.31 oranında artış gerçekleşmiştir. Nisan 2015 için 2007 Haziran=100 temel yıllı Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi tahmin değeri 162.5 olarak öngörülmekte olup, beklenen aylık değer artış oranı %0.18’dir.


Mart ayında Adana’da metrekare başına konut satış fiyatları %2.81 oranında artmış ve Adana fiyatların en çok yükseldiği şehir olmuştur. Aynı dönem içerisinde konut satış fiyatlarının en çok azaldığı şehir ise %1.32 oranı ile Nevşehir olmuştur.


Mart ayında 2007 Haziran=100 temel yıllı Türkiye Kompozit Kiralık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-7) bir önceki aya göre %0.83 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre ise %11.42 oranında artış gerçekleşmiştir.


Mart ayında Hatay’da metrekare...