28 / 04 / 2024

reidin raporu 2015

reidin raporu 2015

REIDIN.com’un verileriyle hazırlanan ‘Emlak Raporu’Ankara’nın yıldızı olarak yüzde 18.3’le Sincan’ı birinci seçti. Sincan’ı 16.4’ile Gölbaşı izliyor.

Torunlar GYO 2015 Faaliyet Raporu, ABD'den ödüllerle döndü!

Torunlar GYO 2015 Faaliyet Raporu, ABD merkezli iki önemli yarışmada 4 önemli ödülle taçlandırıldı.

Dünya Yatırım Raporu 2015 açıklandı!

Dünya Yatırım Raporu'na göre Türkiye, 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 36'lık artışla 16,5 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım çekti.

DESKİ'nin 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ 2015 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ’nin elde ettiği kurumsal kimlikle Ankara’da ve diğer büyükşehirlerde örnek olarak gösterildiğini söyledi.

İSKİ'nin 2015 faaliyet raporu kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı Toplantısı'nın 4. birleşimi Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasında yapıldı. Toplantıda İSKİ 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Toplantıda İSKİ'nin 2015 faaliyet raporu kabul edildi.

Kars Belediyesi'nin 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı.

Trabzon Büyükşehir 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, 2015 yılı faaliyet raporunu görüşerek yeterliliğini oy birliği onayladı. Toplantıda meclis üyeleri faaliyet raporu üzerindeki görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

Adalar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Adalar Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantıları gerçekleştirildi. Toplantıda 2015 yılı Faaliyet Raporunun okunarak oylanmasına karar verildi. Faaliyet Raporu oy çokluğu ile geçti.

Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi Meclis Toplantısı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın, belediyenin 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili yaptığı sunumla başladı. Toplantıda Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi.

Türkiye'de inşaat sektörü yüzde 1.7 büyüdü!

Türkiye’de ‘Yapı dünyasının bilgi merkezi’ olma işlevini 48 yıldır sürdüren Yapı-Endüstri Merkezi, ‘Türk Yapı Sektörü Raporu 2015’in son çeyrek verilerini açıkladı. Toplam inşaat harcamaları 175 milyar TL’ye ulaştı.

Maltepe Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Maltepe Belediye Meclisi, Meclis Birinci Başkanvekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 2015 yılı faaliyet raporu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Küçükçekmece Belediyesi 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Küçükçekmece Belediye Meclisi, 2015 faaliyet raporu onayladı. Başkan Temel Karadeniz; ''Planlı, çağdaş, modern, gelişime ve değişime açık, toplumsal değerlere saygılı hizmet için çalışmalara devam ediyoruz'' dedi.

Çekmeköy Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi!

Çekmeköy Belediye Meclisi Nisan İkinci Birleşimi’nde, 2015 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Meclis 1. Başkan Vekili Selamet Aygün’ün başkanlığında toplanan mecliste, 15 gündem maddesi görüşüldü.

Sultangazi Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi!

Sultangazi Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı Meclis Başkanı Av. Hacı Orhan başkanlığında toplandı. Toplantıda 2015 yılı faaliyet raporu meclisin gündemine taşındı.

reidin raporu 2015 Haberi

reidin raporu 2015

Emlak sektörü,2015’te hem değer artışı hem satışlardaki canlılık açısından parlak bir yarıyılı geride bıraktı. Yapı ruhsatı verilerinin gerilemesi de arzın yavaşlayarak eldeki konut stokunun azalmasını dengeli sağlam bir piyasanın oluşmasını sağlayabilir.REIDIN.com’un verileriyle hazırlanan ‘Emlak Raporu’Ankara’nın yıldızı olarak yüzde 18.3’le Sincan’ı birinci seçti. Sincan’ı 16.4’ile Gölbaşı izliyor.


Bu sonuç uzun zamandır anlatmaya çalıştığımız ve birçok yazımda dile getirdiğim gerçeği doğruluyor. Kent merkezi ve ticari merkezler üzerine kurulu ve yüksek arsa maliyetleri senaryosu, çevre bölgeler karşında değerlenmede orta ve uzun vade de yavaş kalıyor. Bu yıl başkentte en yüksek değer artışını sağlayan konutlar Sincan ve Gölbaşı ilçelerindeydi. Kentin merkezi semtleri Çankaya, Mamak da gibi bölgelerde ise değer artışları birçok çevre ilçenin gerisinde kaldı. 


Nitekim bu durum yalnızca Ankara için değil İstanbul için de...