02 / 05 / 2024

Reisköy Projesi

Reisköy Projesi

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları 2+1 dairelerde 450 bin TL'den başlıyor. Dizayn İnşaat'ın projesi Reisköy Evleri bu yıl Temmuz'da teslim edilecek...

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları!

Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları 2+1 dairelerde 450 bin TL'den başlıyor. Dizayn İnşaat'ın projesi Reisköy Evleri bu yıl Temmuz'da teslim edilecek...

Blumar Ataköy Projesi 2.kez durduruldu!

Bakırköy Belediyesi’nin 23 Haziran’da mühürlediği Blumar Ataköy Projesi’nde mühürler söküldü. Çelebi İnşaat’a ait inşaatın içinde tarihi Baruthane yapıları da bulunuyordu. Projede 2. kez yürütme durduruldu.

Babacan Yapı Sefaköy projesi için ön talep topluyor!

16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. Residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezinin yer alacağı Babacan Yapı Sefaköy projesinin kısa süre içinde satışa çıkması planlanıyor.

İmga Group Kurtköy Projesi nerede?

İmga Group Kurtköy Projesi 4 blok halinde inşa edilecek. Karma proje olarak hayata geçirilecek proje 92 bin 618 metrekarelik inşaat alanına sahip. Peki İmga Group Kurtköy Projesi nerede?

İmga Group Kurtköy Projesi!

Konut, ofis, dükkan ve otelden oluşan İmga Group Kurtköy Projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. TEM, E-5 ve sahil yollarına yakın konumda olan projenin Eylül - Ekim aylarında satışa çıkması öngörülüyor.

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi!

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor. Teslimleri 1 yıl sonra yapılacak olan proje 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Blumar Ataköy projesi mühürlendi mi?

İSTANBUL’un tek doğal plajı Ataköy sahilinde mahkemenin iptal kararlarına rağmen her biri 70 metrelik kulelerin inşaatı sürerken, tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi mühürlendi.

Blumar Ataköy projesi mühürlendi!

İSTANBUL’un tek doğal plajı Ataköy sahilinde mahkemenin iptal kararlarına rağmen her biri 70 metrelik kulelerin inşaatı sürerken, tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi mühürlendi.

Selenium Retro Ataköy Projesi!

2 blok şeklinde yükselen Selenium Retro Ataköy Projesi içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Selenium Retro Ataköy Projesi toplam 47 bin 500 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.

Sea Pearl Ataköy projesi fiyatları!

Sea Pearl Ataköy projesi fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 200 dolardan başlıyor. Toplam 127 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükselen proje FSM Köprüsü’ne 25 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Babacan Yapı Sefaköy projesi!

Detayları henüz açıklanmayan Babacan Yapı Sefaköy projesi Keleş İnşaat'ın Sefaköy arsasının yanında bulunuyor. Proje E-5 otoyoluna 650 metre, Atatürk Havalimanı'na 900 metre yakın mesafede yükselecek.

Eskişehir Yaşam Köyü Projesi'ne hibe desteği sağlanacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Projesi, Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler ve İnovasyon Projesi’nden hibe desteği alma hakkı kazandı ve Türkiye’de akıllı şehir oluşturulması konusunda önemli bir adım atıldı.

Köy Projesi'nde temel atıldı!

Siyahkalem'in Zekeriyaköy'de Emlak Konut GYO ortaklığıyla 467 bin metrekare alan üzerine gerçekleştireceği Köy Projesi'nin ilk etabı için start verildi. Projede toplam 1167 konut yer alacak.

Reisköy Projesi Haberi

Reisköy Projesi


İzmir Alaçatı'da hayata geçirilen Reisköy Evleri projesi Dizayn İnşaat tarafından inşa ediliyor. Reisköy Evleri İzmir projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede 4+1'lerin satışları tamamlandı.


Reisköy Evleri Alaçatı projesi beş etapta 110 konuttan oluşuyor. Reisköy Evleri Alaçatı projesinde dairelerin alanları 80 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.


Reisköy Evleri Alaçatı projesinde tüm konutlar Temmuz ayının başında toplu olarak teslim edilecek. Reisköy Evleri projesinde her eve ait bahçe yer alıyor.


Reisköy Evleri Alaçatı projesinde yüzde 50 peşinattan sonra kalan tutar için banka kredisi kullanılıyor. Reisköy Evleri Alaçatı fiyatları 2+1'lerde 450 bin TL'den, 3+1'lerde 500 bin TL'den başlıyor.




Tanıtım Ofisi: 6012 Sokak No:2 Reisdere, Çeşme, İzmir


GSM: +90 533 456 54 32

WEB: http://reisdere.com/index.php/reiskoy-projesi

Gülcihan...