04 / 05 / 2024

Reklam ve iletişim sektörü

Reklam ve iletişim sektörü

F&C Medya Grup, müşteri portföyüne sektörünün önemli oyuncusu İrfan Home’u dâhil etti. Reklam ve iletişim sektörünün öncü isimleri arasında yer alan F&C Medya Grup, müşteri portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Özbek ve Okan Gazi tarafından kuruldu.

En yüksek kazanç bilgi ve iletişim sektöründe!

Türkiye'de geçen yıl en yüksek yıllık ortalama brüt kazancı, 100 bin 467 lirayla bilgi ve iletişim faaliyetlerinde çalışanlar elde etti.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Filter İnşaat Yapı Malzemeleri Plastik Reklam Promosyon Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Filter İnşaat Yapı Malzemeleri Plastik Reklam Promosyon Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Uyanık tarafından kuruldu. 

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Yasemin Sener'le Mimarlık ve İletişim söyleşisi 5 Ocak'ta!

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!

Vav Yapı V75 Residence iletişim!

Vav Yapı V75 Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Konya'da yükselen V75 Residence projesi 2017 yılının yazında teslim edilecek...

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hanan Khamıs ve Mohamad Yaman Obeıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, Tekiner Caddesi'nde kuruldu.

Anka Events Turizm Organizasyon ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anka Events Turizm Organizasyon ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, Ebru Mete tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, M.Müşavirler Sitesi'nde kuruldu.

Optimum, Kozzy ve Piazza'nın PR ajansı Team İletişim oldu!

Rönesans Yönetim A.Ş.’nin bünyesinde bulunan alışveriş merkezlerinin iletişim çalışmalarını bundan böyle Team İletişim ve Danışmanlık yürütecek.

Reklam ve iletişim sektörü Haberi

Reklam ve iletişim sektörü




F&C Medya Grup, müşteri portföyüne sektörünün önemli oyuncusu İrfan Home’u dâhil etti. 

Reklam ve iletişim sektörünün öncü isimleri arasında yer alan F&C Medya Grup, müşteri portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor. F&C Medya Grup bünyesinde kreatif ajans olarak hizmet veren TEZAHHÜRAD Reklam Ajansı, medya satın alma ajansı OENMEDYA ve stratejik iletişim danışmanlığı alanında hizmet vermekte olan ELALEM İLETİŞİM, İrfan Home ile el sıkıştı. 1966’dan günümüze beyaz eşyadan züccaciyeye; tekstilden mobilyaya; elektronikten, halıya, perdeden, kozmetiğe kadar toplam 80 Bin çeşit ürünle İstanbul’un en gözde semtlerinde hizmet veren İrfan Home, reklam ve stratejik iletişim faaliyetlerini F&C MEDYA’nın uzman kadrosuna emanet...