29 / 04 / 2024

remax kuzguncuk ev

remax kuzguncuk ev

Kuzguncuk'ta yatırım yapmak isteyenlere eski binaları öneren emlakçılara göre, bu tip binaları restore edip satmak en az yüzde 20 kazandırıyor. Semtte, iki katlı eski binaların fiyatı 250 bin YTL'den başlıyor.

Ev satarken büyük vergi cezasına dikkat!

Remax 7tepe’de Arazi Yatırım Uzmanı olan Mert Başaran ev satacakları uyardı. Başaran, "Büyük vergi cezasına dikkat" dedi...

Alişan ve Buse Varol Kuzguncuk'ta villa kiraladı!

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Alişan ile Buse Varol çifti Nakkaştepe Kuzguncuk'ta aylık 25 bin TL'ye ev kiraladı. 

Samsun'da ev arayan üniversiteliler dikkat!

Üniversite sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerin ev bulma telaşı başladı. REMAX Türkiye’nin Ofis Brokeri Ticari Gayrimenkul Uzmanı Mert Akyıldız, Samsun'da ev arayan üniversitelilere uyarılarda bulundu. 

Maketten ev alırken dikkat!

Yeni projelerden ev almak isteyen tüketiciler, maketten konut seçiyor. Türkiye'nin lider gayrimenkul firmalarından Remax Lot Brokerı Can Alisbah maket projelerin de tüketiciler için güvenli bir yatırım olduğunu açıkladı.

Remax'tan yazlık ev alacaklara öneriler!

Yaz aylarının gelişi ile birlikte gayrimenkul sektöründe yazlık ev satışları artış gösterdi. RE/MAX Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

1943 yılında Kuzguncuk'ta iki ev bin 850 liraya satılacakmış!

1943 yılında Kuzguncuk'ta iki ev bin 850 liraya satılacakmış. Reşat Altın'ın 33 lira olduğu 1943 yılında 56 tane altın ile Kuzguncuk'tan iki tane yarım kagir ev alınabiliyormuş.

REMAX Türkiye ev kiralarken göz ardı edilmemesi gerekenlere dikkat çekiyor!

Konut sahiplerinin kiralama aşamasında en çok önem verdikleri hususlar arasında sorunsuz kiracı kriteri yer alıyor. Ancak bunun için ev sahiplerinin bazı konuları önceden bilmesi gerekiyor.

Kuzguncuk'ta 40.5 milyon TL'ye icradan ahşap köşk, ahşap ev ve arsa!

Üsküdar 5. İcra Müdürlüğü, Üsküdar ilçesi Kuzguncuk mahallesinde bulunan bahçeli ahşap köşk, ahşap ev ve arsayı toplam 40 milyon 500 bin TL'den satışa çıkardı. İlk satış, 05 Mart 2012 Pazartesi günü 14:00-14:20 saatleri arasında yapılacak

İstanbul Vakıflar 'dan Kuzguncuk 'ta kiralık 2 katlı ev!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Kuzguncuk 'taki iki katkı evi restorasyon ve onarım karşılığı kiraya vereceğini açıkladı. 30 yıllığına kiralaya verilecek olan iki katlı eski evin 150 metrekare arsası bulunuyor

Ev alacaklara lokasyon ve kredide uzman tavsiyeleri!

Remax Quick Brokerlarından Ömer Ertaş konut kredisi faizlerinin bundan sonraki süreçte daha da fazla artacağına dikkat çekerek, ev alacakların ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyledi

Remax'ten ABD'de 30 bin dolara ev!

REMAX Smart Ortaköy Ofisi, ABD'deki ITM şirketiyle yaptığı anlaşmayla Amerika'daki finans kuruluşlarının mortgage krizi nedeniyle ellerinde kalan gayrimenkul stoklarını Türkiye'de pazarlıyor

Enerji ve Çevre Fuarı'nda hidrojen enerjili ev!

15. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı'nda güneş, rüzgâr ve hidrojen enerjisinin bir evin ihtiyacını karşılamada kullanıldığı küçük gezici ev projesi gibi çalışmalar sergileniyor

 

ABD'de ev fiyatlarında rekor düşüş

Banka hacizleri sebebiyle ABD'de, özellikle de Kaliforniya ve Florida'da, ev fiyatları ilk çeyrekte rekor düştü

remax kuzguncuk ev Haberi

remax kuzguncuk ev

İstanbul'da tarihi dokusunu nadiren korumuş semtler arasında bulunan Kuzguncuk, en çok ilgi gören yerlerden biri. Özellikle yazar-çizer camiasından isimler arasında revaçta olan Kuzguncuk'a, son dönemlerde yabancılar da rağbet gösteriyor. Birçok TV dizisine ev sahipliği yapan semt, film şirketlerinin de gözdesi.


Sit alanı içinde olan semtte, artık eski binalann çoğu restore edilerek yenileniyor. Bu arada hemen belirtelim, eski binaları satın alıp restore edenler için İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nin yanı sıra TOKİ 10-15 yıllık vadelerde yüzde 4 faizli kredi veriyor. Eski binaların restorasyonunu yapanlara emlakla ilgili vergilerin yanı sıra KDV muafiyeti de var.


GÜNLÜĞÜ BİN YTL'YE KİRALIK EV


Remax Sahil Gayrimenkulken Atilla Doğan, "Kuzguncuk istanbul'un en bakir olan...