28 / 04 / 2024

remax Promit Gayrimenkul

remax Promit Gayrimenkul

Yeni yolların yapılması ve ulaşım kolaylığı bölgeyi cazip hale gelen İstanbul Çamlıca'da ev almak isteyen kişilere şirket sahipleri de eklendi. Boğaz manzaralı villalar çalışma motivasyonunu da artırıyor...

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Gayrimenkul sektöründe dijital imza dönemi!

REMAX Türkiye, gayrimenkul alım-satım ve kiralama süreçlerini uçtan uca dijitalleştirmek hedefiyle Dijital İmza Projesi’ni hayata geçirdi...

Halk GYO, Bizimtepe Aydos'taki 2 gayrimenkulü 1.500 TL'ye kiraya verdi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 2 adet gayrimenkulü Remax Arge – Akatlı Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.'ne Vakıf GYO A.Ş. ile müşterek olarak kiraladı...

Cansu Melis Karakuş'tan gayrimenkul yatırımı!

Cansu Melis Karakuş, gayrimenkul yatırımları için Remax 7tepe’de Arazi Yatırım Uzmanı olan Mert Başaran ile Yatırım Danışmanı olarak anlaştı. Karakuş, ilk yatırımını Başaran aracılığı ile Eskişehir'de yaptı...

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

Sevcan Zabit gayrimenkul sektörüne girdi!

Ünlü Manken Sevcan Zabit gayrimenkul sektörüne girdi. 11'nci Gayrimenkul Fuarı'nda Remax Adress Life standında lüks konut satış uzmanı olarak görev yapan Sevcan Zabit, tüm portföyleri ile fuarın en ilgi çeken kişisi oldu.

Ali Öztürk: Aynı bölgede bile kira çarpanları arasında fark var!

30 Mart'ta gerçekleştirilen Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısına katılan Remax ABC Gayrimenkul Danışmanı Ali Öztürk, kira çarpanları hakkında konuştu.

REMAX yeni ofisine taşındı!

5 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veren REMAX 00 metrekarelik yeni ofisine taşındı. Ofisin açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu. Peki, 20 yıllık kariyerinde gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulunan Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu!

Özdemir Çetin, Remax Türkiye’nin Kurumsal Gayrimenkul Satış ve İş Geliştirme Direktörü oldu. Özdemir Çetin daha önce gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulundu.

Sakarya'da gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanıyor!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Hüseyin Kubilay, "Sakarya’da son yıllarda ardı ardına konut, AVM, iş merkezi ve otel yatırımlarının temelleri atılıyor, milyon dolarlık yeni projeler açıklanıyor. " dedi.

Gayrimenkul sektörü en istikrarlı iş!

2006 yılında Remax Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn gayrimenkul sektörünün en istikrarlı iş olduğunu söylemiş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

remax Promit Gayrimenkul Haberi

remax Promit Gayrimenkul

Şirketlerin yeni trendi Çamlıca'da villada iş yapmak oldu. Başbakan'a yakın lokasyonda ev almak isteyen kişilere şirket sahipleri de eklendi. Re/Max Promit Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş işadamlarının şirket merkezleri için Çamlıca bölgesindeki villaları tercih ettiğini vurgulayarak, yaptıkları satışlar arasında villa ofis sayısının çok olduğunu kaydetti. Kırmızıtaş, Çamlıca bölgesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a komşu olmak isteyen Türkiye'nin önde gelen ailelerine ve kişilerine çok sayıda villa sattıklarını da kaydetti. Metrekaresi 6 bin dolardan başlıyor Çamlıca'daki satışa yönelik villaların metrekare birim satış fiyatları 6 bin dolar seviyesinde. Bölgede en basit villanın satış fiyatı 2,5 milyon dolardan başlıyor, konum ve özelliklerine göre 10 milyon dolara kadar çıkıyor. 


Bugün...