05 / 05 / 2024

Remzi Rahmi Demirel

Remzi Rahmi Demirel

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remzi Rahmi Demirel, Nurettin Taşdelen tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de Tuzla, Orhanlı'da kuruldu.

Demirel'in Anıt Mezarı için imar değişikliği yapıldı!

Isparta İl Meclisi 9. Cumhurbaşkanımız Merhum Süleyman Demirel'in İslamköy Çalcatepe'teki mezarının anıt mezara dönüştürülmesi için imar tadilatı yapılması kararı aldı. Güvenlik için de ekip oluşturuldu.

Remzi Aydın'dan 2B ve tapu müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Göktürklülerin merakla beklediği 2B planlarının yıl sonuna kadar biteceğini açıkladı. Aydın, “Zamanı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İnşallah vatandaşımız memnun olacaktır” diye konuştu.

Tekirdağ Süleymanpaşa Rahmi Bey Parkı hizmete açıldı!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Rahmi Bey Parkı hizmete açıldı. Süleymanpaşa Belediyesi Mola Park olarak bilinen Değirmenaltı Mahallesi’ndeki Rahmi Bey Parkı’nın çevre ve peyzaj düzenlemeleri yaparak hizmete açtı.

Remzi Demir Diyarbakır Çermik'teki eğitim yatırımlarını anlattı!

Çermik Kaymakamı Remzi Demir, ilçedeki eğitim yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Demir, 2015 yılı içerisinde eğitim yatırımları çerçevesinde yapılan yatırımlarla ilçedeki derslik ihtiyacının giderildiğini söyledi.

Ahmet Arslan, Murat Demirel'in malikanesini ikinci kez aldı!

Egebank’ın eski patronu Murat Demirel’in borçlarına karşılık el konulan Bodrum Salih Adası’ndaki malikane ikinci kez ihaleye çıktı. Kazanan yine Arslan Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Arslan.

Murat Demirel'in Salih Adası'ndaki malikanesi tekrar ihale edilecek!

TMSF, Demirel’in borçlarına karşılık el konulup 2013’te 7 milyon liraya işadamı Ahmet Arslan’a ihale edilen malikâne için 2 Ekim’de yeniden ihaleye çıkıyor.

Murat Demirel’in Bodrum’daki Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı!

Murat Demirel’in Bodrum’daki Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı. Demirel’in 7.2 milyon dolara satın aldığı Salih Adası, daha önce de satışa çıkmıştı.

Murat Demirel'in Bodrum'daki Salih Adası ihalesi 2 Ekim'de!

Murat Demirel’in Bodrum’daki Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı. Demirel’in 7.2 milyon dolara satın aldığı Salih Adası, daha önce de satışa çıkmıştı.

Murat Demirel’in adası tekrar satışta!

Murat Demirel’in Bodrum’daki Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı. Demirel’in 7.2 milyon dolara satın aldığı Salih Adası, daha önce de satışa çıkmıştı. İhale 2 Ekim'de...

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ne Sağlık MYO geliyor!

Isparta’nın Yalvaç ilçesi’nde yaşayan Gevher Türkan Berkand Atayalvaç’ın, yaptıracağı Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu (MYO) protokolü imzalandı

Kocaeli Demirel Çelik Fabrikası icradan satılıyor!

Kocaeli 6. İcra Dairesi, Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan Demirel Çelik Konstruksiyon Fabrikası'nı satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam satış bedeli 33 milyon 17 bin 56 TL olarak belirlendi.

İşadamı Remzi Kaplan Sorgun'da spor kompleksi yaptırıyor!

Almanya'nın Berlin kentinde ticaretle uğraşan gurbetçi işadamı Remzi Kaplan, doğup büyüdüğü Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesine spor kompleksi yaptırıyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi kampüsüne AVM yapılmayacak!

Süleyman Demirel Üniversitesi kampüsü içinde 2 AVM inşasına izin veren imar planı değişti. SDÜ imar planı değişikliği plan notlarında, AVM türü ticari alanların kaldırıldığı sadece öğrencilere yönelik kullanımların bırakıldığı görülüyor.

Remzi Rahmi Demirel Haberi

Remzi Rahmi Demirel

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remzi Rahmi Demirel, Nurettin Taşdelen tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu.


Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Isı, ses veya titreşim yalıtımı ile diğer inşaat tesisatı işleri (mantolama ve vakumlu temizleme sistemlerinin kurulumu dahil) 


Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Orhanlı, Mescid Mahallesi, Fettah Başaran Caddesi,...