03 / 05 / 2024

Renapark Beytepe lokasyon

Renapark Beytepe lokasyon

Toplam 96 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 2+1'den dubleks 7+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Renapark Beytepe lansman tarihi 30 Mayıs Cumartesi günü olarak belirlendi.

Renapark Beytepe ev fiyatları!

Renapark Beytepe ev fiyatları 655 bin TL'den başlıyor. Renapark Beytepe projesinde daireler Mart 2017'de teslim ediliyor...

Renapark Beytepe güncel satış fiyatları!

Renapark Beytepe güncel satış fiyatları 635 bin TL'den başlayarak değişiyor. Renapark Beytepe projesi 2017'de teslim edilecek...

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları!

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları 635 bin liradan başlıyor. 96 adet konuttan meydana gelen Renapark Beytepe projesinde dairelerin teslimleri Mart 2017 yılında yapılıyor...

Renapark Beytepe Evleri teslim tarihi!

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yükselen projede 96 adet daire yer alıyor. Projede daire tipleri 2+1'den dubleks 7+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Renapark Beytepe Evleri teslim tarihi 2017 yılının Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Renapark Beytepe Ankara satılık!

2 blok şeklinde hayata geçirilen proje Kocamanlar Alüminyum A.Ş. imzasıyla yükseliyor. Renapark Beytepe Ankara satılık daire tipleri 2+1'den dubleks 7+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Çankaya Renapark Beytepe güncel fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1' den dubleks 7+1' e kadar farklı seçenekte tasarlandığı projede 96 adet daire bulunuyor. Çankaya Renapark Beytepe güncel fiyatları 635 bin TL'den başlıyor.

Renapark Beytepe lansman tarihi!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 2+1'den dubleks 7+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Renapark Beytepe lansman tarihi 30 Mayıs Cumartesi günü olarak belirlendi.

Maptriks yatırımcılar için doğru lokasyon oluşturuyor!

Yeni bir mağaza açacaksınız ama lokasyon seçiminde zorlanıyor musunuz? Cadde üzerinde veya AVM’de mi yer almanız gerektiğine karar veremiyor veya gelişen yeni ticari bölgeleri mi öğrenmek istiyorsunuz? İşte cevabı;

Sefaköy Toya Moda lokasyon!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Sefaköy Toya Moda lokasyon bilgisi kapsamında proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Emaar Toskana Orizzonte lokasyon bilgileri!

Lansman özel fırsatlar ile satışa sunulan projede toplam 187 villa bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte lokasyon bilgileri kapsamında proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda Sefaköy lokasyon!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Toya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Toya Moda Sefaköy lokasyon bilgisi kapsamında İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda Evleri lokasyon!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede stüdyo evler 225 bin TL'den başlıyor. Toya Moda Evleri lokasyon bilgisi kapsamında proje Yeşilköy’e ve Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Muhanver Gözüm: Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm: "Çayyolu'nun Beytepe'yle birleştiği lokasyonda, doğanın tam ortasında yer alan geniş ve ferah Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz."

Renapark Beytepe lokasyon Haberi

Renapark Beytepe lokasyon

Ortak kullanım alanları arasında projede sauna, süs havuzları, kamelyalar, çocuk oyun alanları, basketbol ve voleybol sahası, otopark,yüzme havuzu, fitness center gibi sosyal seçenekler bulunuyor.


2 blok şeklinde hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon,4 oda 1 salon,5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi.


Ankara  İl'i Çankaya İlçe'sinde yükselen proje   Kocamanlar Alüminyum A.Ş.  imzasıyla hayata geçiriliyor. Lansmana özel indirimlerle satışa sunulan projede toplam 96 adet daire bulunuyor.


Renapark Beytepe lansman tarihi olarak 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 11.00 ile 18.00 arasında yapılması planlandı. Daire fiyatlarının 635 bin TL'den başladığı projede daire teslimleri 2017 yılının ilk ayında yapılacak.


ADRES: Beytepe Mahallesi İncek Bulvarı Selçuklu Caddesi No: 4/A-B

Çankaya / Ankara

Tel: 90 312...