07 / 05 / 2024

Renkli Evler adres

Renkli Evler adres

Toplam 82 adet daireden oluşan projede daireler studyo ve iki farklı tip 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki "Renkli Evler nerede?" ...

Bakması bile keyifli olan renkli evler!

Mimari yapılarda tasarımları kadar renklerin de doğru kullanılması çok önemli bir nokta. Yan yana olan evlerde zıt renkler bir arada kullanılarak çekici bir görünüm elde edilebiliyor. Şehrin bir bölümünde bile olması yeterli olan renkli evler turistik açıdan da şehre değer katıyor...

Minyatür Evler, Forum Aydın’da ziyaretçilerini bekliyor!

Aydın kentinin gözde adresi Forum Aydın, 24 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği “Minyatür Evler” sergi ve etkinlik projesi kapsamında, büyüleyici bir bebek evleri sergisine ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

Lokum Evler Tuzla adres!

Lokum Evler Tuzla adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Tuzla Aydınlı, Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor. Toplam 722 adet daireden oluşan projede nakitte yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Lokum Evler Rezidans adres!

DKY Lokum Evler Rezidans projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da inşa ediliyor. Lokum Evler Rezidans adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Yakacık Manzara Adalar adres!

5 blok şeklinde yükselen projede 1+0 evler 278 bin 408 TL'den başlangıç gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar adres bilgisi kapsamında İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yükseliyor.

Lokum Evler Aydınlı satış ofisi!

Lokum Evler Aydınlı satış ofisi adres telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. İstanbul Tuzla'da yer alan Aydınlı bölgesinde hayata geçirilen proje DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

İstanbul'un göbeğinde Küba Mahallesi!

Daracık sokaklar, renkli evler, iplerine asılmış bembeyaz çamaşırlar, bahçesinde tavukların ve güvercinlerin beslendiği küçücük evler. Anadolu’da bir yerden değil İstanbul'un göbeğinde bir mahalleden söz ediyoruz.

Renkli Evler nerede?

Toplam 82 adet daireden oluşan projede daireler studyo ve iki farklı tip 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki "Renkli Evler nerede?" ...

Kuşadası Renkli Evler' inde fiyatlar 68 bin TL' den başlıyor!

Süzgeç Yapı tarafından hayata geçirilen Kuşadası Renkli Evler projesinde toplam 82 adet daire ve 4 adet işyeri bulunuyor. Kuşadası Renkli Evler' inde fiyatlar 68 bin TL' den başlıyor.

Bizim Evler 6'da bloklar renklenmeye başladı!

İhlas Yapı'nın hayata geçirdiği en renkli projesi Bizim Evler 6'nın blokları renklenmeye devam ediyor. ve kaba inşaatının bitip bloklarının renklerini bir bir gösterdiği proje Bizim Evler 6'da 2+1,3+1,4+1, 5+1 ve teraslı daire seçenekleri yer alıyor.

Ispartakule Bizim Evler 6 ile rengarenk oluyor!

İhlas Yapı'nın hayata geçirdiği en renkli projesi Bizim Evler 6'nın blokları renklenmeye devam ediyor. Bizim Evler 6'da 2+1,3+1,4+1, 5+1 ve teraslı daire seçenekleri yer alıyor.

DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler adres!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen Lokum Evler projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor. DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

DKY İnşaat Lokum Evler adres bilgileri!

DKY İnşaat Lokum Evler adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanan Lokum Evler projesinde fiyatlar 241 bin liradan başlıyor...

Renkli Evler adres Haberi

Renkli Evler adres

Renkli Evler projesinde yüzme havuzu, güneşlenme alanları, otopark ve 4 adet işyeri yer alıyor. 2 blok şeklinde yükselen projede toplam 82 adet daire bulunuyor.


Renkli Evler projesinde 1+0 daireler 50 metrekare, 2+1 daireler 87 metrekare ile 100 metrekare arasında değişen alanlarla dizayn edildi. Projedeki daireler  studyo ve iki farklı tip 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Renkli Evler nerede?

Aydın İl'i Kuşadası İlçe' sinde yükselen proje Süzgeç Yapı tarafından hayata geçirildi. Projedeki 1+0 dairelerin fiyatları 68 bin TL, 2+1 daireler 99 bin TL ile 130 bin TL arasında değişiyor. 


Renkli Evler iletişim

Adres: Cumhuriyet Mah. Devrim Sok.No:29/1 Kuşadası

Tel: +90 444 59 49 

Web: http://suzgecyapi.com/

Tülay...