04 / 05 / 2024

renkli evler

renkli evler

Zaman zaman evde yapılacak en ufak değişiklik evin nefes almasını sağlar. Renklerde değişiklik yapmak ise ev ahalisinin cesaretine bağlı olan bir şeydir.

Bir boya, bir evi ne kadar değiştirir?

Sanatçı Kat O’ Sullivan, New York’ta bulunan 1840’ta inşa edilmiş eski bir evi satın aldı. Amacı, bu evi daha önce eşi benzeri görülmemiş şekilde boyamaktı...

Bakması bile keyifli olan renkli evler!

Mimari yapılarda tasarımları kadar renklerin de doğru kullanılması çok önemli bir nokta. Yan yana olan evlerde zıt renkler bir arada kullanılarak çekici bir görünüm elde edilebiliyor. Şehrin bir bölümünde bile olması yeterli olan renkli evler turistik açıdan da şehre değer katıyor...

Minyatür Evler, Forum Aydın’da ziyaretçilerini bekliyor!

Aydın kentinin gözde adresi Forum Aydın, 24 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği “Minyatür Evler” sergi ve etkinlik projesi kapsamında, büyüleyici bir bebek evleri sergisine ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

İstanbul'un göbeğinde Küba Mahallesi!

Daracık sokaklar, renkli evler, iplerine asılmış bembeyaz çamaşırlar, bahçesinde tavukların ve güvercinlerin beslendiği küçücük evler. Anadolu’da bir yerden değil İstanbul'un göbeğinde bir mahalleden söz ediyoruz.

Renkli Evler nerede?

Toplam 82 adet daireden oluşan projede daireler studyo ve iki farklı tip 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki "Renkli Evler nerede?" ...

Kuşadası Renkli Evler' inde fiyatlar 68 bin TL' den başlıyor!

Süzgeç Yapı tarafından hayata geçirilen Kuşadası Renkli Evler projesinde toplam 82 adet daire ve 4 adet işyeri bulunuyor. Kuşadası Renkli Evler' inde fiyatlar 68 bin TL' den başlıyor.

Bizim Evler 6'da bloklar renklenmeye başladı!

İhlas Yapı'nın hayata geçirdiği en renkli projesi Bizim Evler 6'nın blokları renklenmeye devam ediyor. ve kaba inşaatının bitip bloklarının renklerini bir bir gösterdiği proje Bizim Evler 6'da 2+1,3+1,4+1, 5+1 ve teraslı daire seçenekleri yer alıyor.

Ispartakule Bizim Evler 6 ile rengarenk oluyor!

İhlas Yapı'nın hayata geçirdiği en renkli projesi Bizim Evler 6'nın blokları renklenmeye devam ediyor. Bizim Evler 6'da 2+1,3+1,4+1, 5+1 ve teraslı daire seçenekleri yer alıyor.

Bizim Evler 3'de yüzde 10 peşinatla! 130 bin TL'ye!

Ispartakule'de inşa edilen Bizim Evler 3'de evler Küçükçekmece Gölü'nü ve Marmara Denizi'ni görüyor

Selvice Evler´de 370 bin TL´ye!

Selvice Evler´de ikici el konutların satışı devam ediyor, satışı tamamlanmamış son 8 konut bulunuyor

İhlas İnşaat'tan 754 milyon TL´yle Bizim Evler Mahallesi geliyor

Ispartakule´de 2 bin 820 konutluk Bizim Evler Mahallesini kuran İhlas İnşaat, projeden 754 milyon TL hasılat bekliyor

Kale Özgür Evler´de 1.293 TL taksitle!

Kale Özgür Evler, 8 katlı 2 blokta 136 konuttan oluşuyor...

Karat İstanbul'da evler sahipleriyle buluştu!

Sultanlar Grup tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Karat istanbul'da evler sahipleriyle buluştu

Karma Evler Göktürk´te 325 bin TL´ye 2+1!

Kemerburgaz Göktürk'te inşa edilen Karma Evler'de fiyatlar 2+1 dairelerin fiyatları 325 bin TL´den başlıyor...

renkli evler Haberi

renkli evler

Bol kitap, fotoğraflar, oyuncaklar, aksesuarlar ve tabloları ile yaşayan her bireyin hayal dünyasına dair zengin izlerle taşıyan sıcak bir yuva ile karşı karşıyayız. Her seyahate neşeyle gider neşeyle döneriz ama bir ortak payda var ki o uçak biraz da rötar yemişse hepimiz ‘İnsanın evi gibi yok’ deriz. En lüks otelden, en farklı atmosferde de olsak kişi evini özler. Bağlılıklarımız, evimize bıraktığımız kokumuz, bir çerçevenin duvarda duruşu aslında hep bizi resmeder. Uyuduğun yer ve uyandığın yer. Ev... En basit en cömert. En yargısız en huzurlu.. Zaman zaman evde yapılacak en ufak değişiklik evin nefes almasını sağlar. Her zaman insan kendi feng shuisini yaratıyor aslında. Ferah hissettiği renkler, ferah hissettiği mobilyalar. Renklerde değişiklik yapmak ise ev ahalisinin cesaretine bağlı. Çocuklu ailelerin...