05 / 05 / 2024

res projelerine akü

res projelerine akü

İnci Holding’in gelecek 5 yılda 400 milyon lira yeni yatırım planı var. İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gök, “RES’lerde kullanılan akülerin üretimi İnci GS Yuasa ortaklığımızda yapılabilecek bir alan” dedi.

Güvenli ve akıllı şehir projelerine talep artıyor!

Güvenli ve akıllı şehir projeleri 40 milyar dolarlık dev bir pazar oldu. Hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme güvenli ve akıllı şehir projelerine olan talebin artmasına sebep oluyor...

Bursa Büyükşehir'in Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm projelerine hibe desteği!

Birleşik Krallık Refah Fonu, “Geleceğin Şehirleri” programıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm temalı projelerine 3,2 milyon Pound hibe desteği verdi.

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Orge Elektrik Taahhüt, akıllı çözümler üretiyor!

Akıllı ev ve bina kapsamındaki projelerine ağırlık veren Orge Elektrik CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevhan Gündüz, "Akıllı ev ve akıllı bina uygulamalarını şirketimizin geleceğinde ve büyümesinde önemli yer tutmasını öngörüyoruz." dedi.

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Çeşme'de RES projelerine bilirkişi incelemesi!

İzmir’in Çeşme ilçesinde Sarnıç ve Ovacık bölgesindeki RES’lerle ilgili, "Kümülatif Çevre Etkisi" keşfi yapıldı.

Gaziantep projelerine AK Parti İl Gençlik Kolları’ndan tam not!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 2,5 yıl içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projeleri AK Parti Şehitkamil ilçe teşkilatı ile AK Parti İl Gençlik Kolları’na anlattı.

Kırşehir'deki TOKİ projelerine destek veriyoruz!

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, Mucur'da, Kırşehir'de, Akpınar'da, Kaman'da ve Çiçekdağı'nda, Akçakent'te ve Kurancılı'daki TOKİ projelerine destek verdiğini açıkladı.

Akçansa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel ürün!

Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi.

Ege Bölgesi'ndeki RES projelerine ilişkin harita hazırlandı!

“Rüzgar Yaşamdan Yana Essin İnisiyatifi” yaptığı basın toplantısında özellikle Ege bölgesindeki RES talanına ilişkin hazırlanan harita paylaştı.

İnci Holding RES projelerine akü üretecek!

İnci Holding’in gelecek 5 yılda 400 milyon lira yeni yatırım planı var. İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gök, “RES’lerde kullanılan akülerin üretimi İnci GS Yuasa ortaklığımızda yapılabilecek bir alan” dedi.

Çevrecilerden Germiyan ile Ovacık'a yapılacak RES'e tepki geldi!

Çevreciler de, ilçenin tüm tepelerini çevreleyen rüzgar enerjisi santralleri RES’lere karşı hukuk mücadelesi başlattı. Çeşme’nin Germiyan ve Ovacık köylerine yapılması planlanan rüzgar enerjisi projelerine köylüler isyan etti.

Designfloor, Başakşehir’de 100 bin metrekarelik parke anlaşması yaptı!

Designfloor, Başakşehir’de yapımı devam eden Evvel İstanbul ve Adım İstanbul projelerine 100 bin metrekarelik parke satışı gerçekleştirdi.

res projelerine akü Haberi

res projelerine akü

Son bir yıl içinde 3 yabancı ortaklık gerçekleştiren İnci Holding, 400 milyon liralık yeni yatırım programı yaptı. Holdingin iki önemli gündemi var. Rüzgar santrallerine akü üretmek ve otomotiv yan sanayide global bir şirketin yerel ortağı olmak. İnci Holding’in yatırım gündemini anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök, “Bu kadar rüzgar enerjisi santrali kurulduğuna göre bunun bir yan sanayii de oluşacaktır. İncelediğimiz alanlardan bir tanesi bu. Herhangi bir parçasının üretimi ya da akü olabilir. RES’lerde kullanılan akülerin üretimi mevcut İnci GS Yuasa ortaklığımızda yapılabilecek bir alan” dedi. Bu yönde Ar-Ge çalışmaları olduğunu aktaran Gök, “Japonya’da GS Yuasa’nın üretimi de var. Japonya’dan getirebiliriz ya da yeterli talep olması durumunda burada da üretebiliriz” diye konuştu. Aküde büyümenin otomotiv dışındaki sektörlerden geleceğini belirten Neşe...