27 / 07 / 2024

resicon marka tescili

resicon marka tescili

RESİON Gayrimenkul Pazarlama ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi markaların korunması hakkında 556 sayılı kanun hükmünde kararnameye göre 27/05/2013 tarihinden itibaren on yıl müddetle 29/05/2014 tarihinde tescil edildi...

Mintek Yapı'dan Tuzla'ya 200 konutluk proje!

2006 yılında Hüseyin Ekşi tarafından kurulan Mintek Yapı, bugün marka tescili yapılan New markasıyla büyüyor. Butik projelerle sektörde var olan şirket, şimdiye kadar 600'ün üzerinde konut teslim etti.

Kayseri patent başvurularında atağa geçti!

Ülkemiz mobilya sektörünün lider şehri Kayseri, marka tescili ve patent başvurularında da atakta. Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Kayseri ekonomisi “bundan daha iyisini yapabilir” diyor.

Fair İzmir 26 Mart'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, öz kaynaklarıyla Gaziemir’de yaptığı uluslararası yeni fuar alanının adını Fair İzmir (Fuar İzmir) koydu. ’Fair İzmir’ adının marka tescili için Türk Patent Enstitüsü’ne başvurdu.

Sur Yapı Marka Rezidans fiyat listesi!

Lansmana özel yüzde 10 indirim yapılan Marka Rezidans projesinde daire, home office ve AVM bulunuyor. Proje 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. İşte Sur Yapı Marka Rezidans fiyat listesi...

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM projesi!

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM projesi 26 ve 21 katlı kule, 14 katlı home office bloğu olarak yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor. Projenin AVM bölümünde 220 mağaza yer alıyor.

Marka Rezidans Bursa!

Marka Rezidans Bursa projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede toplam 316 rezidans daire yer alıyor.

Sur Yapı Marka Rezidans projesi!

Sur Yapı Marka Rezidans projesi satışları başladı. 1,3 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede dairelerin fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Projede 316 rezidans daire ve home officeler bulunuyor.

Sur Yapı Marka projesinde 330 bin TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla!

Kuruluşundan bu güne birçok prestij projeye imza atan Sur Yapı, yen bir projeyi daha hayata geçiriyor. 1,3 milyar TL'lik yatırımla Bursa'nın yeni konut ve alışveriş merkezi projesi olan MARKA Rezidans Bursalılara ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunacak.

Bandırma'nın marka kent olması yönünde 4 önemli proje!

Bandırma'da yeni sosyal alanlar oluşturma amacında olduklarının altını çizen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandırma'nın Eskişehir gibi "marka kent" olması yönünde tüm şartların oluşmaya başladığını ifade etti.

Mustafa Öztürk: Güvenli ve marka şehirler oluşturmak görevimiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, “Güvenli ve marka şehirleri oluşturmaktır görevimiz” dedi. Öztürk, yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm çalışmaları, çevre yönetimi, ÇED ve imar uygulamalarının önemine işaret etti.

Mustafa Öztürk: Güvenli marka ve şehirler oluşturmak görevimiz!

Uluslararası Karadeniz Günü dolayısıyla Rize’deki programa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk bakanlığa bağlı kurumları ziyaret etti. Öztürk 'Güvenli marka ve şehirler oluşturmak görevimiz' dedi.

GYODER Yeni Nesil Marka, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Stratejileri Semineri!

Hayal Akademisi Kurucu Ortağı Ercüment BÜYÜKŞENER'in marka, pazarlama ve kurumsal iletişim stratejilerini anlatacağı seminer programı 5 Kasım 2014 tarihinde saat 09:30 - 12:30 arasında gerçekleşecek...

Korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının tespit ve tescili!

Bakanlıkça tespiti yapılan taşınmaz kültür varlıkları ile sitlerin korunması gerekli olanlarının, koruma bölge kurulu kararıyla belirlenerek tescil ediliyor. İşte korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının tespit ve tescili işlemleri..

resicon marka tescili Haberi

resicon marka tescili


RESİON Gayrimenkul Pazarlama ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi markaların korunması hakkında 556 sayılı kanun hükmünde kararnameye göre 27/05/2013 tarihinden itibaren on yıl müddetle 29/05/2014 tarihinde tescil edildi. 



Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Tic. A.Ş.


www.resicongroup.com

0216 335 59...