09 / 05 / 2024

Resim İstanbul ramazan kampanyası

Resim İstanbul ramazan kampanyası

Resim İstanbul Nefes projesi Ortadoğu Grup güvencesiyle Sancaktepe'de yükseliyor. Resim İstanbul Evleri konut alacaklara bayrama özel 3 farklı kampanya sunuyor.

Resim İstanbul Orman'da peşinat yüzde 1’e indi!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da Ramazan ayını kapsayan ve bayram sonuna kadar devam edecek olan bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında ev almak isteyenlere yüzde 1 peşinat uygulanıyor.

Resim İstanbul Orman'da yüzde 1 peşinatlı Ramazan kampanyası!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman'da ramazan kampanyası başlattı. Kampanyada ev almak isteyenlere yüzde 1 peşinat, teslime kadar düşük taksit ve yüzde 50'si şimdi yüzde 50'si teslimde ödeme seçenekleri sunuluyor.

Resim İstanbul Orman'da avantajlı Ramazan kampanyası!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da Ramazan ayını kapsayan ve bayram sonuna kadar devam edecek olan bir kampanya düzenledi. Resim İstanbul Orman’ın konut alıcısına Ramazan kampanyasıyla büyük avantajlar sunuyor.

Resim İstanbul Sancaktepe nerede?

Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen ve İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlandırılan Resim İstanbul Sancaktepe nerede sorusuna haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Sancaktepe Resim İstanbul satış ofisi!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu ve İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Sancaktepe Resim İstanbul satış ofisi...

Resim İstanbul Sancaktepe resimleri!

Resim İstanbul Sancaktepe resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Resim İstanbul projesi 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde 28 blokta toplam 1.310 adet konuttan meydana geliyor

Resim İstanbul ödemeleri!

Resim İstanbul ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Sancaktepe Resim İstanbul'da 207 bin 855 TL'den başlayan fiyatlarla!

Sancaktepe Resim İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 207 bin 855 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 31 Mayıs'a kadar peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor

Resim İstanbul'da 207 bin TL'ye 1+1!

Resim İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon daireler 207 bin 855 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sancaktepe Resim İstanbul projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen ve de Ortadoğu Grup tarafından konumlandırılan Sancaktepe Resim İstanbul projesinde konutlar, 66 metrekareden başlıyor ve 230 metrekareye kadar yükseliyor.

Resim İstanbul Sancaktepe fiyatları!

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe' de inşa edilen Resim İstanbul Sancaktepe fiyatları 207 bin 855 liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Sancaktepe Resim İstanbul'da yüzde 10 indirimle! 207 bin 855 TL'ye!

Sancaktepe Resim İstanbul projesi kapsamında 31 Mayıs'a kadar yüzde 10 indirimli fiyat seçenekleri sunuluyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 207 bin 855 TL'den başlıyor

Resim İstanbul’da lansman kampanyası ilk ve son kez 31 Mayıs’a kadar uzatıldı!

Sancaktepe’de Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen Resim İstanbul, Nisan ayında büyük ilgi gördü. Satış ofisinde yaşanan bu yoğunluk üzerine Ortadoğu Grup ilk ve son kez lansman kampanyasını 31 Mayıs’a kadar uzatma kararı aldı.

Resim İstanbul ramazan kampanyası Haberi

Resim İstanbul ramazan kampanyası

Resim İstanbul projesi Ortadoğu Grup güvencesiyle inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 345 bin TL’den başlıyor. 



Sancaktepe Resim İstanbul Evleri'nde 28 blokta toplam 1394 daire yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.


Resim İstanbul Evleri'nde bayrama özel kampanya


Resim İstanbul daire almak isteyenlere 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Projede sadece yüzde 2 peşinat ödeyerek 1 yıl boyunca taksit ödemeden, vade farksız 36 ay taksitle ya da peşinat ödemeden yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.



Resim İstanbul projesi Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Projede teslimler 2017 yılının Mayıs ayında yapılacak.



İstanbul Nefes konut alacaklara dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, basketbol sahası,...