27 / 04 / 2024

Resim İstanbul Evleri'nde bayrama özel kampanya!

Resim İstanbul Evleri'nde bayrama özel kampanya!

Resim İstanbul Nefes projesi Ortadoğu Grup güvencesiyle Sancaktepe'de yükseliyor. Resim İstanbul Evleri konut alacaklara bayrama özel 3 farklı kampanya sunuyor.



Resim İstanbul projesi Ortadoğu Grup güvencesiyle inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 345 bin TL’den başlıyor. 



Sancaktepe Resim İstanbul Evleri'nde 28 blokta toplam 1394 daire yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.


Resim İstanbul Evleri'nde bayrama özel kampanya


Resim İstanbul daire almak isteyenlere 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Projede sadece yüzde 2 peşinat ödeyerek 1 yıl boyunca taksit ödemeden, vade farksız 36 ay taksitle ya da peşinat ödemeden yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.



Resim İstanbul projesi Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Projede teslimler 2017 yılının Mayıs ayında yapılacak.



İstanbul Nefes konut alacaklara dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler, gölet ve açık hava sineması bulunuyor. Projede, yer alan kapalı sosyal tesiste de kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna ve buhar odası yer alıyor. 



Tel: 444 53 18

Web: http://resimistanbul.com/



Dilan AÇIKGÖZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön