13 / 05 / 2024

resim istanbul Şimdi Al 2019da Öde kampanyası

resim istanbul Şimdi Al 2019da Öde kampanyası

İnşaat sektöründe 36 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Resim İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde, başlattığı kampanyalarla ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Resim İstanbul'da düşük taksitlerle ev sahibi olunuyor!

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim İstanbul Orman'da firma bünyesinde finansman imkanı, teslime kadar düşük taksit ve yüzde 50'si şimdi yüzde 50'si teslimde ödeme seçenekleri sunuluyor.

Resim İstanbul Orman'da yüzde 1 peşinatlı Ramazan kampanyası!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman'da ramazan kampanyası başlattı. Kampanyada ev almak isteyenlere yüzde 1 peşinat, teslime kadar düşük taksit ve yüzde 50'si şimdi yüzde 50'si teslimde ödeme seçenekleri sunuluyor.

Sancaktepe Resim İstanbul güncel ödeme planı!

'Babalar Günü' kapsamında birçok avantajı bulunan proje Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sancaktepe Resim İstanbul güncel ödeme planı kapsamında yüzde 50’si şimdi yüzde 50’si teslimde ödeme sunuluyor.

Resim İstanbul Orman'da yüzde 50’si şimdi yüzde 50’si teslimde!

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul’un içinde doğayı, konforu, huzuru ve komşuluğu birarada yaşamak isteyenler için Sancaktepe’de inşa edilen Resim İstanbul Orman, Babalar Günü kampanyasıyla yaza damgasını vuruyor.

Resim İstanbul Sancaktepe ödeme planı!

Resim İstanbul Sancaktepe ödeme planı kapsamında projede firma bünyesinde yüzde 50’si şimdi yüzde 50’si teslimde ödeme seçenekleri bulunuyor. Projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Resim İstanbul'da fiyatlar 207 bin TL'den başlıyor!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde fiyatlar 207 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Resim istanbul 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Resim İstanbul Sancaktepe resimleri!

Resim İstanbul Sancaktepe resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Resim İstanbul projesi 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde 28 blokta toplam 1.310 adet konuttan meydana geliyor

Resim İstanbul ödemeleri!

Resim İstanbul ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Sancaktepe Resim İstanbul'da 207 bin 855 TL'den başlayan fiyatlarla!

Sancaktepe Resim İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 207 bin 855 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 31 Mayıs'a kadar peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor

Resim İstanbul'da 207 bin TL'ye 1+1!

Resim İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon daireler 207 bin 855 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sancaktepe Resim İstanbul projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen ve de Ortadoğu Grup tarafından konumlandırılan Sancaktepe Resim İstanbul projesinde konutlar, 66 metrekareden başlıyor ve 230 metrekareye kadar yükseliyor.

Resim İstanbul Sancaktepe fiyatları!

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe' de inşa edilen Resim İstanbul Sancaktepe fiyatları 207 bin 855 liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Sancaktepe Resim İstanbul'da yüzde 10 indirimle! 207 bin 855 TL'ye!

Sancaktepe Resim İstanbul projesi kapsamında 31 Mayıs'a kadar yüzde 10 indirimli fiyat seçenekleri sunuluyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 207 bin 855 TL'den başlıyor

resim istanbul Şimdi Al 2019da Öde kampanyası Haberi

resim istanbul Şimdi Al 2019da Öde kampanyası

Ortadoğu Grup, İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Kağıthane'de hayata geçirdiği Mod İstanbul projesinde, çok avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. Projede dairelerin liste fiyatından yüzde 10 indirim yapılarak, sadece 25 bin lira peşinatla, 2019 yılının ocak ayına kadar başka ödeme yapmadan daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. Hem yatırımcı hem de oturumcu tarafından yoğun talep gören projede, daire fiyatları 486 bin liradan başlıyor. 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Mod İstanbul projesi, Kemerburgaz Caddesi’ne, TEM'e, E-5 bağlantı yoluna ve Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattına çok yakın bir lokasyonda yer alıyor.

Resim İstanbul’da 30 Bin Lira Peşinatla, 2019’a Kadar Başka Ödeme Yapmadan Hemen Teslim Daireler

Ortadoğu Grup, İstanbul’un en çok prim yapan bölgelerinden Sancaktepe’de hayata geçirdiği Resim İstanbul projesinde, yüzde 10 indirim uygulanıyor ve hemen teslim...