28 / 04 / 2024

Resim İstanbul teslim tarihi

Resim İstanbul teslim tarihi

Doğanın tam kalbinde yaşamak ama İstanbul’un dinamik yapısından da kopmamak isteyenlerin tercihi olan Resim İstanbul Nefes, açık ve kapalı alanlarıyla sakinlerine dopdolu bir yaşam sunuyor.

Resim İstanbul güncel ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 1.310 adet daireden oluşuyor. Resim İstanbul güncel ödeme planı kapsamında teslime kadar 2 bin TL taksit ile ev sahibi olunabiliyor.

Resim İstanbul fiyatları!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kaar farklılık gösteriyor. Resim İstanbul fiyatları 1+1 dairelerde 233 bin 200 TL'den başlıyor.

Resim İstanbul Rezidans ödeme koşulları!

Toplam 1.310 adet daireden meydana gelen proje lokasyon bilgisine göre Üsküdar 24 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Resim İstanbul Rezidans ödeme koşulları kapsamında yüzde 10'a varan indirimler uygulanıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen projede toplam 1.310 adet daire yer alıyor. Proje Yenikapı 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri ne zaman?

Resim İstanbul güncel fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje toplam 81 bin 433 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Resim İstanbul güncel fiyatları 1+1'lerde 222 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul'da yüzde 1 peşinat imkanı!

Ortadoğu Group imzasıyla Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Resim İstanbul’da yeni kampanya! 2 bin 220 TL peşinatla!

Ortadoğu Grup, sunduğu doğal yaşam alanı ve şehrin merkezine yakınlığı nedeniyle büyük ilgi gören Resim İstanbul’da yeni bir kampanya başlattı. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunan projede fiyatlar 222 bin TL'den başlıyor.

Resim İstanbul'da ilk etap daire teslimleri 9 ay sonra başlıyor! 216 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 216 bin 700 TL'den başladığı Resim İstanbul’un birinci etabında daire teslimlerine sadece 9 ay kaldı. Proje kapsamında uygulanan kampanya kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Resim İstanbul Sancaktepe!

İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Resim İstanbul Sancaktepe'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Resim İstanbul projesinde 239 bin liradan başlayan fiyatlar!

3 etap şeklinde tasarlanan Resim İstanbul projesinde 1.310 adet daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Projede fiyatlar 239 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Resim İstanbul'da 1+1 daire fiyatları 207 bin 855 TL!

Resim İstanbul Sancaktepe projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.Projedeki 1+1 daire fiyatları 207 bin 855 bin TL' den başlıyor.

Resim İstanbul yüzde 10 indirimli fiyatlarla 207 bin 855 TL'ye!

Resim İstanbul projesi kapsamında yer alan dairelerin peşin ödemelerde yüzde 10 indirimli fiyatları 207 bin 855 TL'den başlıyor. Proje kapsamında yüzde 81,3'lük kısım yeşil alana ayrılmış durumda...

Resim İstanbul'da fiyatlar 154 bin liradan başlıyor!

Resim İstanbul projesi İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde inşa ediliyor. Resim İstanbul'da fiyatlar 154 bin liradan başlıyor. Projede konut teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Resim İstanbul'a 5 kat teklif gelince ön talep uzatıldı!

Sancaktepe’de hayata geçen Resim İstanbul'un ilk etabındaki 546 daireye 2 bin 500 adet ön talep gelince Ortadoğu Grup, ön talep toplama sürecini 9 Şubat’a kadar uzattı...

Resim İstanbul'da bankasız 0,98 vade imkanı!

Resim İstanbul projesi İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Projede bankasız 0,98 vade imkanı ile özel fırsatlar sunuluyor. Üstelik konutlar hemen teslim ediliyor. 

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Aydos Ormanı'nın yanı başında yer alan Resim İstanbul Nefes Evleri'nde 50 bin TL peşinatla hemen teslim konut sahibi olmak mümkün.  Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Resim İstanbul'da 120 ay 0,79 faiz oranı! 

Resim İstanbul projesinin Nefes etabında 50 bin TL peşinatla hemen teslim konut sahibi olmak mümkün. Cazip ödeme seçenekleri sunulan Resim İstanbul projesinde 120 ay boyunca 0,79 faiz oranı avantajı sunuluyor...

Kağıthane Resim Modern teslim tarihi!

14 katlı üç blok olarak Ortadoğu Group tarafından hayata geçirilen Resim Modern projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor. Kağıthane Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar? İşte ödeme planı!

Doğanın içinde ve merkezi noktalara yakın mesafede yükselen Resim İstanbul Nefes Evleri'de hemen teslim hemen tapu fırsatı sunuluyor. Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar? İşte ödeme planı!

Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern Evleri projesi için ön talepler toplanıyor. Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Resim İstanbul'da yüzde 20 net indirim!

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe’de hayata geçirdiği Resim İstanbul projesinde, bahar aylarına özel peşin alımlarda yüzde 20 net indirim veya 60 ay sıfır faiz seçeneği ile hemen teslim daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Resim İstanbul ödeme kampanyası 2017!

Ortadoğu İnşaat imzası taşıyan Resim İstanbul projesi 1. etabının tamamı teslim edildi. 2. etap teslimlerinin de başladığı projede Temmuz ayının sonunda bütün daireler sahiplerini bulacak...

Resim İstanbul Evleri nerede?

Ortadoğu Grup tarafından 82 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen Resim İstanbul Evleri'nin tamamı Temmuz ayının sonunda teslim edilmiş olacak. Peki, Resim İstanbul Evleri nerede?

Resim İstanbul Nefes etabı Mayıs 2017'de teslim!

Resim İstanbul Nefes etabı Mayıs 2017'de teslim edilecek. Sancaktepe'de yer alan Resim İstanbul projesinde daire fiyatları 287 bin 865 liradan başlayarak değişiyor...

Resim İstanbul Nefes Mart 2017'de teslim edilecek!

Resim İstanbul Nefes, Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunuyor. Proje, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Resim İstanbul Nefes Evleri teslim tarihi!

Resim İstanbul Nefes Evleri teslim tarihi Mart 2017 yılı olarak belirlendi. Ortadoğu Grup projesi Resim İstanbul Nefes Evleri'nde 48 ay sıfır faiz taksit seçeneği yer alıyor...

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Nefes fiyat!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Nefes fiyat listesi 503 bin 950 liradan başlıyor. 436 konutluk Resim İstanbul Nefes etabı Mart 2017 yılında teslim edilecek...

Resim İstanbul teslim tarihi Haberi

Resim İstanbul teslim tarihi

Resim İstanbul Nefes hakkında bilgi almak için tıklayın


Ortadoğu Grup, İstanbul’un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği  Resim İstanbul Nefes  Projesi’nde, peşinat ödemeden, 3 bin 23 liradan başlayan düşük taksitler ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Ayrıca farklı ödeme seçeneklerinin de yer aldığı kampanyada 36 ay vade farksız firma finansmanı imkanı da bulunuyor. Hem doğanın içinde sağlıklı yaşamak hem de merkezi noktalara kolay ulaşmak isteyenlerin tercihi olan  Resim İstanbul Nefes  Projesi, 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde üç etapta toplam 28 bloktan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede, fiyatlar 287 bin 865 ile 945 bin 585 lira arasında değişiyor.


İlkbahar kampanyası ve proje hakkında bilgi veren  Ortadoğu Grup...