30 / 04 / 2024

Resim İstanbul'a 5 kat teklif gelince ön talep uzatıldı!

Resim İstanbul'a 5 kat teklif gelince ön talep uzatıldı!

Sancaktepe’de hayata geçen Resim İstanbul'un ilk etabındaki 546 daireye 2 bin 500 adet ön talep gelince Ortadoğu Grup, ön talep toplama sürecini 9 Şubat’a kadar uzattı...




Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Resim İstanbul projesinde satış başlamadın 2.500 talep geldi. Resim İstanbul için ön talep toplama sürecinin 16 Aralık’ta başladığını söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “1. Etap’taki 546 daire için 2.500 adet ön talep aldık. Projeye gösterilen ilgi üzerine talep toplama sürecini 9 Şubat’a kadar uzattık” dedi. Resim İstanbul’da daire sayısının neredeyse beş katı talep aldıklarını belirten Gür, “Doğru lokasyonda hayata geçirilen projeler ilgi görüyor” dedi.  


TESLİM SÜRESİ ÖNE ÇEKİLDİ 

Yapımına bu ay başlanan birinci etapta daire teslimlerinin Aralık 2015’te gerçekleşeceğini belirten Gür, “30 ay olan teslim süresini  24 aya indirdik” diye konuştu. 


ORTADA GÖLET VAR

Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa edilen Resim İstanbul'un  tam ortasında bir yapay gölet ile kiraz ağaçları yer alıyor.


ANADOLU YAKASININ EN BÜYÜĞÜ

10 ŞUBAT'ta lansmana çıkacak Resim İstanbul’un, Anadolu yakasının 2014'te satışa çıkacak en büyük projesi olduğunu ifade eden Gür şöyle devam etti: “81.433 metrekare alanda inşa edilen projede 28 blokta toplam 1.310 konut olacak.”


Akşam


Geri Dön