09 / 05 / 2024

Resim İstanbulun ne kadarı satıldı

Resim İstanbulun ne kadarı satıldı

Sancaktepe'de inşa edilen 1.310 daireli Resim İstanbul projesi, inşaatta yaşanan durgunluğa rağmen 14 günlük ön talep döneminde 3 bin 57 talep aldı. Fiyatların 154 bin TL'den başladığı projede, satışa çıkan ilk etaptaki 546 dairenin yüzde 15'i satıldı.

Resim ve Heykel Müzesi binasının devri TBMM'de!

Ankara'da bulunan Resim ve Heykel Müzesi binasının Türk Ocakları Derneği'ne devredilmesi talebi TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Versus Dragos’tan Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme’nin İstanbul Dragos’ta yükselen projesi VERSUS DRAGOS,  Sevgililer Günü’ne özel yüzde 5+ yüzde 5’lik ekstra indirim avantajı ile tüm sevgili sahiplerini bekliyor... 

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Aydos Ormanı'nın yanı başında yer alan Resim İstanbul Nefes Evleri'nde 50 bin TL peşinatla hemen teslim konut sahibi olmak mümkün.  Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Resim Modern teslimat tarihi!

Resim Modern projesi Ortadoğu Group tarafından Kağıthane'de hayata geçirildi. Resim Modern teslimat tarihi ne zaman?

Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri!

KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen Resim Modern projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri ne zaman?

Kağıthane Resim Modern teslimleri!

Resim Modern projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor. Peki Kağıthane Resim Modern teslimleri ne zaman?

Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Resim Modern projesinde 48 aya kadar firma finansmanı sağlanıyor. Peki Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

Kağıthane Resim Modern teslim tarihi!

14 katlı üç blok olarak Ortadoğu Group tarafından hayata geçirilen Resim Modern projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor. Kağıthane Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar? İşte ödeme planı!

Doğanın içinde ve merkezi noktalara yakın mesafede yükselen Resim İstanbul Nefes Evleri'de hemen teslim hemen tapu fırsatı sunuluyor. Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar? İşte ödeme planı!

Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Yüzde 11 indirim imkanı sunulan Resim Modern projesi Ortadoğu Grup imzası taşıyor. Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Resim Modern Kağıthane ne zaman teslim edilecek?

Kağıthane Talatpaşa'da inşa edilen Resim Modern projesinde 1+1 daireler 282 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Resim Modern Kağıthane ne zaman teslim edilecek?

Ortadoğu Resim Modern ev fiyatları ne kadar?

Ön talep toplanan Ortadoğu Resim Modern projesi 335 daireden meydana geliyor. Peki Ortadoğu Resim Modern ev fiyatları ne kadar?

Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern Evleri projesi için ön talepler toplanıyor. Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Resim İstanbulun ne kadarı satıldı Haberi

Resim İstanbulun ne kadarı satıldı


Ortadoğu Grup, Middleist, Gönül Evleri ve Merkez Zekeriyaköy'den sonra yeni konut projesi Resim İstanbul'u satışa sundu. 


Sancaktepe'de inşa edilen 1.310 daireli Resim İstanbul projesi, inşaatta yaşanan durgunluğa rağmen 14 günlük ön talep döneminde 3 bin 57 talep aldı. Fiyatların 154 bin TL'den başladığı projede, satışa çıkan ilk etaptaki 546 dairenin yüzde 15'i satıldı. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, 28 bloktan oluşan projede her katta iki daireye yer verdiklerini aktararak, "14 günlük ön satış dönemde gelen talebin 440 tanesini satış ofisinde ağırladık ve ilk etabın yüzde 15'ni sattık" dedi. Bu satışların tamamına yakın bölümünün şirket bünyesinde gerçekleştirilen finansman modeliyle yapıldığını aktaran Gür, "Lansmana özel yüzde 10 indirimli fiyat üzerinden, isteyen yüzde 25 peşin, kalanı 30 ay vade farksız ödeyebiliyor....