29 / 04 / 2024

resmi emlakçı

resmi emlakçı

Bir dönem yaşlı çiftlerden aldıkları vekaletlerle taşınmazlarına el koymayı yöntem olarak benimseyen emlak dolandırıcıları, son yıllarda, sahipsiz gibi gördükleri arsalara yöneldi..

Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 blokun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 bağımsız bölümün değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 bağımsız bölümün değeri...

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 345'te değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 345'te Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 300'de değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 300'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Milli Emlak Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünk, 31542 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:405!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:405 bugünkü 31542 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliğinde değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği'nde değişiklik yapıldı. Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 324)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:404!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:404 bugünkü 31508 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emlak Katılım Bankası'na BDDK'dan danışmanlık izni!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan BDDK kararı kapsamında, Emlak Katılım Bankası'na danışmanlık faaliyeti izni verildi.

İlkokul mezunları emlakçı olabilecek!

Ticaret Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan "Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği"ne göre artık ilkokul mezunları da emlakçı olabilecek.

Meslek odaları emlak sektörünün denetim ve eğitimlerinde daha etkin olmalı!

Emlak sektörüne ilişkin sitem ve şikayetler yıllardır devam ediyor. Bu sorun en çok da gayrimenkul ticaretinin eğitimini alan bu işi resmi ve ciddi olarak yapan şirketleri olumsuz şekilde etkiliyor.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:402!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:402 bugünkü 31356 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binası yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ataşehir resmi kurum binası projesi 2 adat bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak vergisi 2021 ne kadar?

Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği Seri No: 78, 31349 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni tebliğ ile 2021 yılında uygulanacak emlak vergisi oranları belli oldu. Peki emlak vergisi 2021 ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

resmi emlakçı Haberi

resmi emlakçı

Emlak dolandırıcılarının kıymetli arsaları sahte evrak düzenleyerek sattığı ortaya çıktı. Bir dönem yaşlı çiftlerden aldıkları vekaletlerle taşınmazlarına el koymayı yöntem olarak benimseyen emlak dolandırıcıları, son yıllarda, sahipsiz gibi gördükleri arsalara yöneldi. Kıymetli arsaları sahte evrakla değerinin altında fiyatlarla başkalarına satan dolandırıcılar, taşınmaz sahiplerinin korkulu rüyası haline geldi. Dolandırıcılık olaylarına karşı taşınmaz sahiplerini uyaran uzmanlar, alınacak basit önlemlerle vatandaşların arsalarını güvence altına alabilecekleri görüşünde. 


RESMİ EMLAKÇILARLA ÇALIŞIN 

Emlak sektörünün önde gelen kuruluşlarından Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Piyasanın diğer argümanlarındaki dalgalanmalar yatırımcıları güvenli liman olan gayrimenkule yönlendirdi. Gayrimenkul de bu güveni boşa çıkarmadı ve her geçen gün değerine değer kattı. Ancak, pek çok yatırımcı aldığı mülk değerlenene kadar adeta unutuyor. Bu durum da dolandırıcıların işini kolaylaştırıyor" dedi. Öngün "Bütün bu...