21 / 05 / 2024

retaj türkiye otelleri

retaj türkiye otelleri

Katar ve diğer ülkelerdeki otellerinde islami usullere göre hizmet vermesiyle tanınan Katarlı turizm yatınm grubu Retaj, Türkiye'de yılda iki otel olmak üzere beş yılda on otel açacak.

Retaj Grup Türkiye'de 750'nin üzerinde konutu işletecek!

Katar devletinin hissedarı olduğu Retaj Grup, Beyttürk ile imzaladığı anlaşma sonucunda Türkiye'de 750'nin üzerinde konutun işletmesini yapacak.

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'da açtı!

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'nın Termal İlçesinde hizmete açtı. Yalova'nın ilk ve tek uluslararası oteli olan Retaj Termal ve Spa'nın açılışı, Katar Kraliyet Ailesi, Retaj Group'un üst düzey yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Retaj Group'tan, Türkiye’ye 700 milyon dolarlık yatırım!

Körfez ülkelerinin büyük turizm yatırımcılarından biri olan Katar menşeili Retaj Group, Türkiye’ye 700 milyon dolar yatırım yapacaklarını açıkladı.

Katarlı Retaj'dan Türkiye'de termale yatırım!

Körfez ülkelerinin büyük turizm yatırımcılarından biri olan Katar menşeili Retaj Group, 2 yıl içinde Türkiye’ye 700 milyon dolar yatırım yapacaklarını açıkladı. Şirketin Yalova'daki oteli açıldı.

Hilton Curio'yu Türkiye'ye getiriyor!

Türkiye'de çatısı altında Conrad, DoubleTree gibi otelleri barındıran dünya turizm devi Hilton Worldwide, yeni bir markasını daha Türkiye'ye getiriyor.

Retaj Türkiye'de 10 otel açacak!

Katar ve diğer ülkelerdeki otellerinde islami usullere göre hizmet vermesiyle tanınan Katarlı turizm yatınm grubu Retaj, Türkiye'de yılda iki otel olmak üzere beş yılda on otel açacak.

Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

Dubaili Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Körfez Bölgesi'nin en hızlı büyüyen otel şirketlerinden olan Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

İran otel dekorasyonu konusunda Türkiye'yi örnek alıyor!

Dünyanın en çok ilgi çeken 10 destinasyonundan birisi olarak gösterilen İran, otel dekorasyonu ve ekipmanları konusunda Türkiye’deki otelleri örnek alıyor.

2000 yılında Türkiye'nin beş yıldızlı otelleri ödül üstüne ödül alıyormuş!

2000 yılında ABD'nin seyahat dergilerinden Conde Nast Traveller, Türkiye'nin üç otelini altın listeye almış. Çırağan Palace, Swissotel ve Four Seasons ''Dünyada kalınacak en güzel yerler'' arasında sayılmış.

Türkiye'nin otelleri en kaliteli oteller arasında!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.

Fraser Place Anthill İstanbul Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri ödülünü kazandı!

Fraser Place Anthill İstanbul, lüks otel sektöründe en iyilerinin değerlendirildiği ve mükemmeliyeti onurlandıran Dünyanın En İyi Lüks Otelleri Ödülleri 2015 organizasyonu tarafından “Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri” ödülünü kazandı.

Ferzan Çelikkanat: Türkiye'deki "orta segment otel" ihtiyacını ortadan kaldıracağız!

Türkiye'nin birçok ilinde "markalı şehir otelleri" yatırımları hedefleyen Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye'deki "orta segment otel" ihtiyacını ortadan kaldırmak için yola çıktıklarını belirtti...

retaj türkiye otelleri Haberi

retaj türkiye otelleri

Katar ve diğer ülkelerdeki otellerinde islami usullere göre hizmet vermesiyle tanınan Katarlı turizm yatınm grubu Retaj, Türkiye'de yeni yatırım yapıyor. İstanbul Güneşli'deki Retaj Royale otelinde hizmet vermekte olan şirket, MES şirketler grubunun İstanbul Bayrampaşa'daki arazisinde yeni bir otel yatırımı planlıyor. Retaj CEO'su Medhat Nouby, "Türkiye'de yılda iki otel olmak üzere beş yılda on otel açmayı planlıyoruz."...