14 / 05 / 2024

Retro Exclusive cam

Retro Exclusive cam

Özel ürün gamıyla, seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Kale Cam Mozaik, Retro Exclusive ile dekorasyonların vazgeçilmez parçası oluyor.

Trakya Cam'ın Romanya'daki fabrikası açıldı!

Trakya Cam Sanayii AŞ 'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda ( KAP ) yayınlanan açıklamada, Romanya´daki bağlı ortaklığı Glass Corp ´un otomotiv camları fabrikasının açılışının gerçekleştiğini bildirdi

Göknil Ay: Cam balkon sektörünün bir derneği olacak!

İzmir 'de cam sektörüne 10 milyonluk yatırım yaparak adından " Cam Kraliçesi " olarak söz ettiren 24 yaşındaki Göknil Ay, dernek çalışmaları için kolları sıvadı.

Emsan ile camın zarafetini sofralarınıza taşıyın!

Camın sağlığı ve zarafetinden vazgeçemeyenler için Emsan, özel olarak tasarladığı BNT 410 Cam Servis Setini hayatına değer ve estetik katmak isteyenlere sunuyor.Emsan ile camın zarafetini sofralarınıza taşıyın.

Paşabahçe Cam’a EBRD ortak oluyor!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ( EBRD ), cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesindeki Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş.’ye ortak oluyor.

Trakya Cam hisse satışı gerçekleştirdi!

Trakya Cam Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Trakya Cam bugün yapılan toplantı sonucunda Sanayi A.Ş. hisse satışı gerçekleştirdi.

Trakya Cam Değişimin Gücü toplantısında iş ortaklarıyla buluştu!

Avrupa’nın 3’üncü, dünyanın ise 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam’ın İş Ortakları Buluşması, 17 - 19 Ekim 2014 tarihleri arasında 250 katılımcı ile Antalya’da gerçekleşti.

Oto World Asya 15 bin metrekare cam ile kaplanıyor!

Tematik AVM’lerin gündemde olduğu günümüzde otomobile dair her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Oto AVM’lere de ilgi artıyor. Oto World Asya 15 bin metrekare cam ile kaplanıyor.

İzmir'de Enerji Tasarrufunda Cam Faktörü semineri düzenlendi!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Enerji ve Enerji Verimliliği Çalışma Grubu ve Cam Merkezi'nin desteği, Cam ve Cam Ürünleri Meslek Komitesi işbirliğiyle "Enerji Tasarrufunda Cam Faktörü" semineri düzenlendi.

Eyfel Kulesi’nin ilk katına cam zemin döşendi!

Fransa’nın sembolü olarak bilinen Eyfel Kulesi’nin ilk katına cam zemin döşendi. Organizatörler, 324 metre yüksekliğindeki tarihi yapının 125. yılı kutlamaları kapsamında böyle bir yenilik düşündüklerini söyledi.

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S.R.Hammood Al- Sudani tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül'de kuruldu.

Isıcam ürünlerini 40 yılda 10 milyon hane ve işyeri tercih etti!

Şişecam Topluluğu Düzcam Grubu Başkanı Dr. Reha Akçakaya, tek cama göre yüzde 50 daha fazla ısı yalıtımı sağlayan çift cam markası Isıcam'ın 40 yılda 10 milyon hane ve işyeri tarafından tercih edildiğini vurguladı...

Isıcam 40’ıncı yılını kutladı!

Türkiye’nin ilk çift cam üreticisi olan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii’nin ‘Isıcam’ markası 40’ıncı yılını kutladı. 40 yıllık süreçte Isıcam’ın 10 milyon konutta kullanıldığı hesaplanıyor

Isıcam 40'ıncı yılını kutladı!

Türkiye'nin ilk çift cam üreticisi olan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş.'nin 'Isıcam' markası 40'ıncı yılını kutladı. Şişecam Topluluğu Düzcam Grubu Başkanı Dr. Reha Akçakaya konu ile ilgili açıklama yaptı.

Retro Exclusive cam Haberi

Retro Exclusive cam


Özgün, sade ve doğal görünümüyle Retro Exclusive, camın büyüsünü şık mekânlara taşıyor. Farklı ebat ve kenar özellikleri ile lüks mekânlarda doğal izler bırakan Retro Exclusive, dekorasyonda farklılık arayanlara sıra dışı çözümler sunuyor.  Hijyen sağlayan rustik görünümlü yeni karışımlarıyla öne çıkan Retro Exclusive, standart ölçülerden kurtulup dekorasyona trend renklerle hayat vermek isteyenlerin beğenisine sunuluyor....