14 / 05 / 2024

Reyhan Taner Gültekin İç Mimarlık Tasarım ofisi

Reyhan Taner Gültekin İç Mimarlık Tasarım ofisi

TMMOB İçmimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı İçmimar Taner Gültekin kimdir? Taner Gültekin Reyhan & Taner Gültekin İç Mimarlık Tasarım ofisini ne zaman kurdu? İşte yanıtı...

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Crn Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Crn Global İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gümüşer tarafından kuruldu.

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Gültekin, Piribey Yavuz ve Selçuk Durak ortaklığında kuruldu.

O ilde 4 adet arsa satılıyor! İhalesi 15 Şubat'ta

Sivas ili Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Gültekin Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Gültekin, Piribey Yavuz, Selçuk Durak ortaklığında kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gültekin ve Süleyman Özdemir ortaklığında kuruldu.

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Gayrimenkul alım satımlarında Noter devri başlıyor! Sektör nasıl etkilenecek? 

İstanbul Tapu Kadastrolular Derneği Başkanı Turgay Gültekin, gayrimenkul alım ve satım işlemlerinin noterden gerçekleştirilmesi düzenlemesine ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte Gültekin'in o yazısı...

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arda Yahşi, Umut Gültekin ve Zeynep Okumuş Bulut ortaklığında kuruldu.

Reyhan Taner Gültekin İç Mimarlık Tasarım ofisi Haberi

Reyhan Taner Gültekin İç Mimarlık Tasarım ofisi

Taner Gültekin kimdir?

Taner Gültekin, Ankara doğumlu. İlköğretimini TED Ankara Koleji ve Mimar Kemal Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Tatbiki Güzel Sanatlar (Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi) 1983’te Bauhaus ekolü ile mezun oldu.


Taner Gültekin, 1990 yılında okuldan da arkadaşı olan eşi Reyhan Gültekin ile Reyhan&Taner Gültekin İç Mimarlık Tasarım ofisini kurdu.


Kısa bir piyasa deneyiminden sonra İçmimar Reyhan Gültekin ile Reyhan-Taner Gültekin İçmimarlık Tasarım ofislerini kurdular. Daha sonra RETA Mimarlık, Mühendislik ve İçmimarlık Ltd.Sti. olarak çalışmalarına devam etmektedirler.


Birçok yurtiçi, yurtdışı projeler ve uygulamalarını yapmış olup, bunların en önemlilerinden Libya Trablus’ta yapılan Libya Tarih Müzesi, Roma, Libya Akademi Gezici Müzesini ve İstanbul Balmumcu Darphane Para ve Madalyon Müzesi, Belçika Başkonsolosluğu restorasyon ve renovasyonu, Ayasofya ve Topkapı Sarayı Müzelerinin engellilerin erişebilirliğine yönelik proje ve...